Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová

Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová
Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová
Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová
Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

DelmasZískejte tento produkt se slevou z obchodu Delmas a budete spokojení s dodaným Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová .

Detailní informace

Inovativní odlehčený velký cestovní kufr z řady Essens vyrobený z recyklovaných materiálů od značky Samsonite. Prodloužená záruka 5 let Představujeme řadu cestovních kufrů Essens od značky Samsonite. Váš nový nepostradatelný společník pro každou cestu. Inovativní řada Essens vám zajistí bezproblémové cestování díky nízké hmotnosti, 3-bodovému zamykacímu systému, jedinečnému interiéru a vysoké odolnosti. Vyrobeno v Evropě s využitím recyklovaných materiálů.  Exteriér cestovního kufru Essens je vyroben z nejméně 70 % recyklovaného polypropylenu, ...který je součástí iniciativy Recyclex™ společnosti Samsonite. Skořepina je vyrobena z ekvivalentu 466 kelímků od jogurtu o hmotnosti 4 g. Povrch kufru je velmi odolný a robustní, zároveň je ale kufr úžasně lehký. Velikost M váží pouze 3,8 kg.
Vnitřní podšívka a elastické popruhy jsou vyrobeny z 16 recyklovaných PET lahví (0,5l - 20g). Dalším dokonalým prvkem jsou 4 dvojitá kolečka otočná o 360° s antivibračním a protihlukovým odpružením, která jsou navržena tak, abyste si je v případě potřeby zvládli doma sami opravit. Je to velmi nepravděpodobné, ale pokud by k tomu přece jen došlo, kolečka lze snadno rozebrat a opravit svépomocí. V jeho výbavě nesmí chybět ani výsuvná rukojeť a horní a boční madlo. Součástí je také integrovaná jmenovka. Samozřejmostí je integrovaný 3-bodový zámkový systém se zámkem TSA008 - snadný k použití a zároveň maximálně bezpečný. Balení na cesty budete s kufrem Essens milovat díky systému Packfix™. Tento kufr má dvě prostorné přihrádky, které jsou vyjímatelné, lze je prát v ruce a snadno se zvedají a přenášejí díky m

Produkt je výrobek značky Samsonite ,distribuovaný s EAN kódem 5400520211668.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Samsonite, Kufry Samsonite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Béžová
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Samsonite Securipak S Laptop Backpack Eclipse Blue 35.8" Batoh na notebook

Velikost S / Blue / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
2 057,- Kč
Detail

Samsonite Ecodiver Laptop Backpack L Yellow 17.3" Batoh na notebook

Velikost L / Yellow / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
3 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsonite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsonite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsonite Skořepinový cestovní kufr Essens L 111 l - béžová
Právě si prohlížíte...

5699,- Kč