Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black

Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black .

Detailní informace

Cestovní kufr Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black:Chcete převléct své cestování do elegance a praktičnosti? Kufr Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black potěší každého, kdo má aspoň kousek cestovatelské duše. Jeho hmotnost činí 3,4 kg. Objem kufru 100 l znamená velkou spoustu volného místa, takže se o místo rozdělí třeba hned několik lidí. Kufr je tvořen skořepinou, která je mimořádně vhodným řešením díky větší odolnosti, která předčí textilní materiály. Takže zvládne udržet vaše věci v bezpečí i při nešetrném zacházení. Nabízený cestovní k...ufr je vybaven jmenovkou. Zaručeně tak odpadne strach z toho, že byste na letišti své zavazadlo nepoznali. O stupeň větší praktičnost dodá vašemu kufru přítomnost vnitřní látkové dělicí kapsy. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pokud hodně cestujete, tak oceníte křížové upínání a expandér, neboť bude vše pevně držet na svém místě. Pro přemisťování jsou zde nainstalovány dohromady 4 kolečka. Bez hledu na to, co plánujete, cestovní kufr Samsonite dokonale uchová vaše věci a od prvního setkání každého nadchne svou stylovou vizáží a smyslem pro detail. Důležitý TSA zámek je prvotřídní ochranou věcí v kufru Kvůli zvýšené bezpečnosti je dnes běžně zavedeno, že mezi pravomoci agentů TSA na letištích patří obsah přepravovaných kufrů kontrolovat. Nejčastěji jsou zavazadla prohlédnuta skenerem, občas je ale nutné nahlédnout dovnitř a zámek na kufru je otevřen násilím. Praktické zámky TSA ovšem kontroloři mohou otevřít pomocí klíče, kterým disponují pouze oni. Tímto způsobem se do kufrů dostane jen personál letiště, nemusíte mít strach o uložené věci. Cestovní kufr Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black bezpečně zavřete na západ pomocí kotoučků s čísly a nemusíte se ničeho bát. Hlavní rysy cestovního kufru Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black Cestovní kufr Samsonite vám usnadní cestování S jmenovkou si zavazadlo stoprocentně rozeznáte Teleskopické madlo napomáhá snazší manipulaci s kufrem Křížové upínání pro pevné a spolehlivé uchycení zabalených věcí Vnitřní dělicí přepážka pro přehledné rozdělení zabalených věcí Plně naložený kufr snadno přemístíte pomocí 4 koleček Cestovní kufr je spjat s otočnými kolečky

Produkt je výrobek značky Samsonite.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Samsonite, Kufry Samsonite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Samsonite Securipak Laptop Backpack Black Steel 39.6" Batoh na notebook

Velikost M / Grey / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
2 155,- Kč
Detail

Samsonite Securipak Laptop Backpack 15.6'' Cool Grey

Velikost M / Grey / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
2 189,- Kč
2 148,- Kč
Detail

Samsonite Ecodiver Travel Backpack S Yellow 38 L Lifestyle batoh / Taška

Velikost S / Yellow / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
4 499,- Kč
Detail

Samsonite Ecodiver Travel Backpack M Yellow 55 L Lifestyle batoh / Taška

Velikost M / Yellow / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
4 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsonite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsonite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsonite Hi-Fi Spinner 75/28 EXP Black
Právě si prohlížíte...

6085,- Kč