Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black

Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black .

Detailní informace

Cestovní kufr Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black:Potřebujete cestovní kufr, který bude spojovat praktičnost a vkusný design? Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black pro vás bude perfektní. Skořepinový kufr Samsonite zaujme svou odolností a nepromokavým povrchem. Je tak perfektní variantou i pro křehčí věci. Jeho hmotnost činí 3,5 kg. Disponuje objemem 85 l, díky kterému do něj můžete uložit všechny důležité věci. Jeho velikost M se hodí jako osobní zavazadlo pro letní týdenní pobyty. Při rozhodování o správné velikosti kufru vám mohou být ná...pomocny jeho rozměry, které jsou 68 × 47 × 30 cm (vך×h). Klíčové přednosti cestovního kufru Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black Jedná se o skořepinový kufr Kufr má velikost M Rozměry cestovního kufru jsou 68 × 47 × 30 cm (vך×h) Disponuje hmotností 3,5 kg Přináší objem 85 l Křížové upínání bude věci držet na místě Aby bylo přesun komfortní, využijete teleskopické, boční a horní madlo Kufry od sebe rozliší přidaná jmenovka O pohodlnou manipulaci se starají 4 otočná kolečka Cestovní kufr Samsonite se zamyká na TSA zámek Cestovní kufr Samsonite má skvělou výbavu Díky křížovému upínání zůstanou věci v kufru stále na svém místě, a to bez ohledu na situaci. Ke snadnému přesunu přispívá teleskopické, boční a horní madlo, takže cestování bude mnohem příjemnější. Užitečným doplňkem, bez kterého se na cestách dnes již nikdo neobejde, je jmenovka, díky které svůj kufr každý rozpozná. Pro jednoduchou a komfortní manipulaci s kufrem poslouží 4 otočná kolečka. Cestovní kufr na kolečkách Samsonite je pomocníkem, na kterého se můžete na cestách spolehnout. Vychytaný zámek uchrání vaše věci před zloději Pro bezpečné cestování je důležité mít kvalitní zámek na svém kufru. Cestovní kufr Samsonite nabízí zabezpečení, kterým je TSA zámek. TSA zámky usnadňují letištní kontrolu kufrů bez rizika poškození nebo násilného otevření zavazadla. Zapínání: zip

Produkt je výrobek značky Samsonite ,distribuovaný s EAN kódem 5414847773471.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Samsonite, Kufry Samsonite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Samsonite Securipak Laptop Backpack 15.6'' Cool Grey

Velikost M / Grey / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
2 189,- Kč
2 148,- Kč
Detail

Samsonite Ecodiver Laptop Backpack L Blue Night 17.3" Batoh na notebook

Velikost L / Blue / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Samsonite
3 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsonite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsonite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsonite Flux SPINNER 69/25 EXP Black
Právě si prohlížíte...

4949,- Kč