Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rock TR-0162/3-L - šedá

Rock TR-0162/3-L - šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rock TR-0162/3-L - šedá z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Rock TR-0162/3-L - šedá .

Detailní informace

Cestovní kufr Rock TR-0162/3-L - šedá:
Pokud hledáte praktický a kvalitní kufr za příznivou cenu, jistě vám bude vyhovovat kufr TR-0162/3-L značky Rock. Šedý textilní kufr ve velikosti L je vybaven TSA zámkem, díky kterému nehrozí poškození zámku při případné přepravní kontrole. Uzavřít jej lze zipem, uvnitř navíc najdete druhý zip umožňující zvětšení vnitřního objemu zavazadla. Pohodlnou přepravu zajišťují 4 kolečka otočná o 360°, lehká konstrukce, výsuvná rukojeť a polstrovaná madla.
Klíčové vlastnosti cestovního kufru Rock TR-0162/...3-L, barva šedá, vel. LCestovní textilní kufr značky RockKolekce ApolloTSA zámek - nehrozí poškození při kontroleZipem lze zvětšit vnitřní prostor4 otočná zdvojená kolečkaVýsuvná rukojeť, polstrovaná madlaPojízdný systém umístěn uvnitř kufruLehká konstrukceOrganizovaný a funkční interiérVnitřní kapsaNa boční straně vysunovací adresní štítek
Praktická organizaceInteriér šedého kufru TR-0162/3-L značky Rock je velice funkční - najdete v něm i kapsu na zip na straně víka. Dalším zipem lze zvětšit vnitřní prostor kufru, takže se do něj vždy vejde vše, co potřebujete. V přední části navíc najdete dvě menší kapsy uzavíratelné zipem. Pojízdný systém je umístěn uvnitř pod textilní podšívkou, takže nehrozí jeho poškození při přepravě.
Visací TSA kódový zámekSoučástí kufru TR-0162/3-L značky Rock je visací TSA (Transportation Security Administration) kódový zámek, který je nezbytný hlavně pro lety do USA, Austrálie nebo Japonska. Zejména v těchto zemích je totiž letištní bezpečnostní služba oprávněna otevřít váš kufr při kontrole i násilím, pokud je uzamčen zámkem. Obyčejný zámek může poškodit nebo zničit, TSA zámek ale může odemknout vlastním univerzálním master klíčem a po kontrole jej opět zamknout.Objem:90 l (při zvětšení až 104 l)Doporučená nosnost:20 kgMateriál:polyesterBarva:šedáVelikost:L

Produkt je výrobek značky Rock ,distribuovaný s EAN kódem 5037766230797.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Rock, Kufry Rock.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rock TR-0162/3-L - šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rock a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rock najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rock TR-0162/3-L - šedá
Právě si prohlížíte...

4780,- Kč