Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black

American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black .

Detailní informace

Cestovní kufr American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black:Chcete cestovní kufr, který bude nejen funkční, ale také stylový? American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black bude ideální volbou. Pro jeho zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, jakým je polyester. Textilní kufr American Tourister vás zaujme svou lehkostí, elegancí a odolností. Jeho hmotnost činí 2,5 kg. Disponuje objemem 42 l pro uložení všech potřebných věcí. Pro kratší výlety se hodí jeho menší velikost S, kterou většina leteckých společností uznává pro příruční zavaza...dlo. Je skvělý nejen jako kufr do letadla, ale poslouží také na pracovních cestách či jiných výletech. Jedná se o společnost RyanAir, WizzAir a Smartwings. Užitečným faktorem při výběru vhodné velikosti mohou být jeho rozměry, které činí 40 × 20 × 55 cm (vך×h). Hlavní přednosti cestovního kufru American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black Jeho materiálem je polyester Jde o textilní kufr Velikost kufru odpovídá S Je perfektní variantou jako kabinové zavazadlo do letadla společnosti RyanAir, WizzAir a Smartwings Rozměry cestovního kufru dosahují 40 × 20 × 55 cm (vך×h) Váží 2,5 kg Nabízí objem 42 l Jeho barva je černá S vnitřní dělicí přepážkou bude mít kufr více možností pro uspořádání věcí Aby byl přesun maximálně pohodlný, využijete teleskopické a horní madlo Pohodlnou manipulaci umožňují 2 otočná kolečka Cestovní kufr American Tourister lze uzamknout na číselný zámek Cestovní kufr American Tourister s rozděleným prostorem zajisté oceníte Při použití vnitřní dělicí přepážky bude mít každá věc v kufru své místo. Ke snadnému přesunu napomáhá teleskopické a horní madlo, takže cestování bude mnohem příjemnější. Snadnou manipulaci s kufrem na cestách zajišťují 2 otočná kolečka. Cestovní kufr na kolečkách American Tourister se stane vaším oblíbeným společníkem na vaší dovolené. Bezpečnost vašich věcí v kufru závisí na kvalitě zámku Bez kvalitního zámku na kufru nebudete mít při cestování klid. Cestovní kufr American Tourister byl navržený se zabezpečením, kterým je číselný zámek. Číselný zámek na kufru nabízí bezpečné a pohodlné zamykání věcí. Tak ohlídáte zavazadlo před cizím vniknutím. Zapínání: dvoucestný zip

Produkt je výrobek značky American Tourister.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla American Tourister, Kufry American Tourister.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

4 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce American Tourister a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku American Tourister najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

American Tourister HOLIDAY HEAT Upright 55 Black
Právě si prohlížíte...

2000,- Kč