Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki

Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki
Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki
Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki
Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki
5 900 5 900 75
5 900,- Kč

Původní cena: 5 900,- Kč


Hodnocení:


Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki z kategorie tašky a zavazadla, kufříky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki .

Detailní informace

Brašna na rameno / taška Maxpedition Mongo Versipack je určena pro přepravu opravdu velkého množství vybavení. Je to vylepšená a super velká alternativa k základní variantě Jumbo Versipack a je největší ze série Versipack. Je to ideální společník na výlety do přírody, na městské procházky, na nákupy, jako brašna na fotografování i na každodenní nošení (vzhled...em k obrovské kapacitě je nutné počítat s větší hmotností naložené brašny). Pojme vše potřebné, včetně například pistole a náhradních zásobníků. Hlavní prostor je velmi objemný, jednotlivé oddíly a kapsy poskytnou prostor pro důležité dokumenty nebo pro přenosný CD / MC přehrávač a další elektroniku. Nosit lze klasicky přes rameno nebo v ruce. Pokud tedy máte rádi Jumbo Versipack, ale potřebujete ještě více místa, pak je pro Vás Mongo Versipack ideální volbou.
Vpředu, zdola, na pravé kapse a na levé základně ramenního popruhu je MOLLE / PALS popruhovina pro připevnění dalšího vybavení a příslušenství s kompatibilními popruhy. Popruhovinu lze použít také na protažení psacího pera a podobně.
Hlavní prostor je velmi objemný, pojme i CD přehrávač, fotoaparát, notebook a podobně. Je uzavřen klopou zapínanou vpředu popruhem s plastovou rychlosponou. Tato klopa kryje i přední kapsu. Hlavní prostor má límec stahovatelný šňůrkou s brzdou, který chrání obsah před vodou a mokrem a který zvyšuje hlavní prostor cca o 5 cm. Hlavní prostor nabízí 1 zadní vnitřní kapsu s horním otevřeným vstupem. Brašna má mnoho externích kapes a pouzder. 1 pouzdro je na vrchní straně a je zapínané na zip. Uvnitř vrchního pouzdra je horní síťovaná kapsa zapínaná na zip a spodní organizér – 5 elastických smyček. Vpředu na klopě je plochá kapsa zapínaná na zip, po jeho rozepnutí získáme přístup k úložnému prostoru směrem dolů (do víka) a směrem dozadu (pod vrchní pouzdro). Na přední straně pod klopou hlavního prostoru je kapsa zapínaná na zip, uvnitř této kapsy nalezneme přední kapsu s horním otevřeným vstupem, popruh s karabinou na klíče a na zadní straně velcro panel (ideální pro připevnění pouzdra (se suchým zipem) na pistoli a tedy na skryté nošení zbraně nebo pro upevnění různých organizérů a podobně). Další externí kapsa s horním otevřeným vstupem je našitá vpředu na hluboké kapse. Na její zadní straně uvnitř je další velcro panel. A za hlubokou kapsou je ještě další plochá kapsa s horním vstupem zapínaná na zip. Na levé straně je externí kapsa o výšce a průměru přesně na 1 litrovou lahev na pití Nalgene. Vpravo je externí kapsa zapínaná na zip a nad ní plochá kapsa s otevřeným horním vstupem. Vpravo nad kapsou je ještě pouzdro s klopou zavíranou popruhem s plastovou rychlosponou. Pouzdro je určeno pro mobilní telefon. Vzadu za hlavním prostorem je plochá kapsa s horním vstupem zapínaná na zip. Vnitřní zadní strana kapsy je osazena suchým zipem a je tedy ideální pro připevnění pouzdra (se suchým zipem) na pistoli a tedy na skryté nošení zbraně. Kapsa je úzká a plochá, vhodná také na dokumenty nebo na mapy. Vzadu za pravou základnou ramenního popruhu je umístěna malá tajná plochá kapsa.
Na klopě hlavního prostoru vpředu je velcro panel na připevnění

Produkt je výrobek značky Maxpedition® ,distribuovaný s EAN kódem 8469090079990.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Maxpedition®, Kufříky Maxpedition®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Diesel Taška Zelená

Velikost UNI / Zelená / Polyamid, polyuretan / Pro muže / Diesel
4 499,- Kč
1 479,- Kč
Detail

Diesel Taška Modrá

Velikost UNI / Modrá / Polyamid, polyester / Pro muže / Diesel
6 249,- Kč
2 049,- Kč
Detail

Dakine Travel Taška Zelená

Velikost UNI / Zelená / 100% recyklovaný polyester / Pro muže / Dakine
1 289,- Kč
1 129,- Kč
Detail

Ombre Clothing Taška Černá

Velikost ONE SIZE / Černá / 100% polyuretan / Pro muže / Ombre clothing
999,- Kč
Detail

JANSPORT Pouzdro Černá

Velikost ONE SIZE / Černá / Polyester / Pro muže / Jansport
299,- Kč
269,- Kč
Detail

Tommy Hilfiger Central Mini Reporter Taška Černá

Velikost UNI / Černá / Recyklovaný polyester, polyuretan, polyester / Pro muže / Tommy hilfiger
2 499,- Kč
2 189,- Kč
Detail

Calvin Klein Jeans Monogram Soft Reporter Taška Černá

Velikost UNI / Černá / Polyuretan / Pro muže / Calvin klein jeans
1 799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufříky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxpedition® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxpedition® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brašna na rameno MAXPEDITION® Mongo™ Versipack® - khaki
Právě si prohlížíte...

5900,- Kč