Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey - 8% sleva

-8%
Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey
Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey
Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey
Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey
3 380 3 690 788
3 380,- Kč

Původní cena: 3 690,- Kč


Hodnocení:


Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey z kategorie tašky a zavazadla, kufříky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey .

Zlevněné zboží

Brašna na rameno / taška Maxpedition Jumbo Versipack je určena pro přepravu opravdu velkého množství vybavení. Je to velmi oblíbená základní varianta Jumbo Versipack, která inspirovala celkem 6 dalších variant. Má velkou spoustu velkých i malých přihrádek a cca o 38 % více prostoru než známá brašna Fatboy, první ze série Versipack.
Je to ideální společník na vý...lety do přírody, na městské procházky, na nákupy, jako brašna na fotografování i na každodenní nošení. Pojme vše potřebné, včetně například pistole a náhradních zásobníků. Jednotlivé oddíly a kapsy poskytnou prostor pro důležité dokumenty nebo pro přenosný CD / MC přehrávač a další elektroniku. Nosit lze klasicky přes rameno nebo v ruce. Při její kapacitě a organizaci obsahu není divu, že je to číslo 1 mezi taškami pro každodenní použití u uživatelů po celém světě.
Vpředu, na pravé kapse a na levé i na pravé základně ramenního popruhu je MOLLE / PALS popruhovina pro připevnění dalšího vybavení a příslušenství s kompatibilními popruhy. Popruhovinu lze použít také na protažení psacího pera a podobně.
Hlavní prostor je poměrně objemný, pojme i CD přehrávač a podobně. Je uzavřen klopou zapínanou vpředu popruhem s plastovou rychlosponou. Tato klopa kryje i přední kapsu. Hlavní prostor má límec stahovatelný šňůrkou s brzdou, který chrání obsah před vodou a mokrem. Hlavní prostor nabízí dvě vnitřní kapsy s horním otevřeným vstupem – 1 přední a 1 sešikmenou zadní síťovanou. Brašna má mnoho externích kapes a pouzder. 1 pouzdro je na vrchní straně a je zapínané na zip. Vpředu na klopě je plochá kapsa zapínaná na zip. Na přední straně pod klopou hlavního prostoru je kapsa zapínaná na zip, uvnitř této kapsy nalezneme zadní síťovanou kapsu s otevřeným horním vstupem a popruh s karabinou na klíče. Další externí kapsa s horním otevřeným vstupem je našitá vpředu na hluboké kapse. Na levé straně je externí kapsa o výšce a průměru přesně na 1 litrovou lahev na pití Nalgene. Vpravo je externí kapsa zapínaná na zip a nad ní plochá kapsa s otevřeným horním vstupem. Vzadu za hlavním prostorem je plochá kapsa s horním vstupem zapínaná na zip. Vnitřní zadní strana kapsy je osazena suchým zipem a je tedy ideální pro připevnění pouzdra (se suchým zipem) na pistoli a tedy na skryté nošení zbraně. Kapsa je úzká a plochá, vhodná také na dokumenty nebo na mapy.
Na klopě hlavního prostoru vpředu je velcro panel na připevnění různých ID štítků, vlajek a označení se suchým zipem na zadní straně. Další velcro panel je na vrchní kapse.
Brašna na rameno / taška Maxpedition Jumbo Versipack má nastavitelný ramenní popruh s odnímatelnou protiskluzovou podložkou na rameno. Také můžete tašku upevnit k pasu pomocí bederního popruhu. Taška má i rukojeť pro nošení v ruce.
Na ramenním popruhu je osazena karabina pro upevnění další výbavy.
Povrch brašny na rameno / tašky

Produkt je výrobek značky Maxpedition®.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Maxpedition®, Kufříky Maxpedition®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Calvin Klein Jeans Essential Micro Taška Modrá

Velikost ONE SIZE / Modrá / 100% polyester / Pro muže / Calvin klein jeans
1 299,- Kč
819,- Kč
Detail

Guess Certosa Kosmetická taštička Černá

Velikost UNI / Černá / Polyuretan / Pro muže / Guess
2 299,- Kč
2 009,- Kč
Detail

Dakine Travel Taška Zelená

Velikost UNI / Zelená / 100% recyklovaný polyester / Pro muže / Dakine
1 289,- Kč
1 129,- Kč
Detail

JANSPORT Pouzdro Černá

Velikost ONE SIZE / Černá / Recyklovaný polyester / Pro muže / Jansport
399,- Kč
359,- Kč
Detail

Ombre Clothing Taška Černá

Velikost ONE SIZE / Černá / 100% polyuretan / Pro muže / Ombre clothing
999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufříky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxpedition® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxpedition® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brašna na rameno MAXPEDITION® Jumbo™ Versipack® – Wolf Grey
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

3380,- Kč