Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá

Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá
Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá
Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá
Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá
4 890 4 190 1869
4 890,- Kč

Původní cena: 4 190,- Kč


Hodnocení:


Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá z kategorie tašky a zavazadla, kufříky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá .

Detailní informace

Brašna nejen pro vaše vybavení Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® vám nabídne prostor pro pohodlné nošení veškerého vybavení každodenní potřeby, včetně vaší zbraně. Brašna obsahuje 15 kapes na zip, takže není problém veškerý obsah organizovat přesně podle vašich potřeb. Největší výhodou je ale kapsa pro skryté nošení zbraně. Díky této kapse máte zbraň neustále po ruce a není problém ji tasit během několika málo sekund. Kapsa na zbraň disponuje dlouhým dvojcestným zipem, takže lze velice snadno a rychle otevřít z téměř jakékoliv p...ozice. 
Snadná organizace a bohatý úložný prostor Hlavní úložná kapsa je polstrovaná, takže do ni lze uložit i křehké elektronické vybavení, jako je např. tablet nebo mobilní telefon. Kapsa navíc disponuje zamykatelnými zipy pro maximální zabezpečení vašeho vybavení. Pro snadnou organizaci vašeho vybavení jsou všechny kapsy doplněny o množství menších vnitřních kapes a organizátorů. Pokud tak něco hledáte, nemusíte zdlouhavě přerovnávat všechen uložený obsah. Všechno má své místo.
Odolné materiály Brašna je vyrobena z odolných materiálů, které jsou vylepšeny o teflonovou povrchovou úpravu. Teflonová úprava zajišťuje snadnou údržbu a odolnost materiálů proti znečištění. Vnější část brašny je doplněna o vazebný systém ATLAS™, takže na brašnu můžete umístit další MOLLE kompatibilní vybavení. 
Praktický design Boční strana brašny disponuje
roztažitelnou kapsou designovanou pro uložení láhví Nalgene. Samozřejmostí je pohodlný polstrovaný ramenní popruh, který lze v případě potřeby jednoduše odepnout a brašnu v případě nouze odhodit. Popruh je nastavitelný, takže jej lze upravit tak, aby přesně seděl na vaši postavu. Pro maximální stabilitu a fixaci brašny k tělu je brašna doplněna o hrudní fixační popruh. Brašna tak zůstane na svém místě i v případě náročných přesunů, překonávání překážek nebo běhu. Přední strana brašny obsahuje
VELCRO panel pro umístění domovenky, identifikačních údajů nebo krevní skupiny. Ideální volba pro všechny, kteří chtějí mít své vybavení snadno přístupné a zároveň hledají brašnu, ve které mohou skrytě nosit svoji zbraň. 
Benefity, o kterých musíte vědět:15 kapes na zipodolné materiályteflonová povrchová úpravakapsa pro skryté nošení zbraněkapsy doplněné o organizátoryzamykatelné zipypolstrovaný vnitřní prostor kapesATLAS™ vazbaroztažitelná kapsa na láhev Nalgenepolstrovaný ramenní popruhnastavitelná velikostpřídavný fixační hrudní popruhVELCRO panel

Produkt je výrobek značky Maxpedition®.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Maxpedition®, Kufříky Maxpedition®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Tommy Hilfiger Twilight Mini Rep Taška Modrá

Velikost ONE SIZE / Modrá / Recyklovaný polyester, polyester / Pro muže / Tommy hilfiger
2 199,- Kč
1 489,- Kč
Detail

Dakine Travel Taška Zelená

Velikost UNI / Zelená / 100% recyklovaný polyester / Pro muže / Dakine
1 289,- Kč
1 129,- Kč
Detail

JANSPORT Pouzdro Černá

Velikost ONE SIZE / Černá / Recyklovaný polyester / Pro muže / Jansport
399,- Kč
359,- Kč
Detail

Calvin Klein Taška Modrá

Velikost ONE SIZE / Modrá / 100% polyuretan / Pro muže / Calvin klein
1 799,- Kč
999,- Kč
Detail

Hannah MB 12 l Taška Modrá

Velikost UNI / Modrá / 100% polyester / Pro muže / Hannah
899,- Kč
494,- Kč
Detail

Sam 73 Spey Taška Červená

Velikost ONE SIZE / Červená / Vnější část - 100% polyester; podšívka - 100% polyester / Pro muže / Sam 73
549,- Kč
269,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufříky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxpedition® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxpedition® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brašna na rameno AGR™ Wolfspur™ V2.0 MAXPEDITION® – Černá
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč