Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá
Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá
Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá
Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské nástroje a vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá .

Detailní informace

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W, bílá Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W za vás v kuchyni odvede spoustu práce. AC motor o výkonu 1000 W se Soft startem s plynulým náběhem si se zpracováním surovin poradí při velmi tichém provozu. K dispozici vám bude 6 rychlostí. Vakuové nožičky zajistí výbornou stabilitu přístroje a o jeho bezpečný chod se stará ochrana proti přehřátí, bezpečnostní spínač, zámek motoru a ochrana před automatickým obnovením provozu.Praktické nástavce Hlavní nerezová ná...doba o objemu 4,5 litru a je doplněna praktickými rukojeťmi pro snadné přenášení. Víko nádoby s otvorem umožňuje snadné přidávání surovin v průběhu míchání. V příslušenství najdete 3 praktické nástavce a to na hnětení těsta, mísení a velmi účinné šlehání. Polévky, omáčky či nápoje umixujete v mixovací nádobě. Pro snadné čištění lze umývat příslušenství v myčce na nádobí. Pomocník, kterého ocení každá hospodyňka. Pro ještě širší možnosti využití Další možnosti pro rozšíření použití robotu nabízí dokoupitelné příslušenství, které si můžete vybrat podle vašich přání. Je možné dovybavit robot například nástavci na klobásy, mixérem, příslušenstvím pro koláčky, disky pro krájení a strouhání, nástavci na těstoviny, mletí masa či odšťavňovačem.  Vlastnosti Silný 1000W motor 6 stupňů rychlosti 4,5litrová nerezová mísa s úchyty pro snadnou manipulaci Planetární systém míchání Soft start – měkký start motoru Silent Power – tichý provoz Automatická regulace otáček Otvor pro přidávání přísad během míchání Tlačítko pro zapnutí/vypnutí a pro nastavení mixování Zámek motoru pro extra bezpečnost Ochrana proti přehřátí Snadné ovládání a čištění Gumové nožičky pro vyšší stabilitu Jednotlivé části lze mýt v myčce nádobí Dodávané příslušenství Nerezová mísa s úchyty Skleněný blender Hnětací hák Nástavec pro mixování Metla na šlehání Parametry Příkon 1000 W Objem pracovní nádoby 4,5 l Počet rychlostí 6 Počet nástavců 3 Barva bílá/stříbrná Délka kabelu: 1,1 m Rozměry (šířka x výška x hloubka): 38,2 × 34,4 × 28,4 cm Rozměry balení (šířka x výška x hloubka): 59,3 × 30 × 41,2 cm Čistá hmotnost: 8,3 kg Hrubá hmotnost zařízení: 10,4 kg Obsah balení Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá  

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782058899.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské nástroje a vybavení Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

565,- Kč
Detail
565,- Kč
Detail
565,- Kč
Detail
359,- Kč
269,- Kč
Detail

Brabantia ŠŤOUCHADLO NA BRAMBORY

Velikost 11/27/7,5 / žlutá / Brabantia
249,- Kč
187,- Kč
Detail
149,- Kč
112,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské nástroje a vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňský robot Gorenje MMC1000W / bílá
Právě si prohlížíte...

3699,- Kč