Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrný

Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrný

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrný z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrný .

Detailní informace

Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrnýO výrobciJiž více jak 75 let je společnost Kaeming distributorem designových dekorativních předmětů. Škála produktů je opravdu široká a insirace přichází z celého světa. Kaeming nabízí ucelené kolekce vyznačující se rovnováhou mezi tradicí a moderními trendy. Naleznete zde svícny, lampy, vázy, obaly na květiny i džbány různých materiálů a velikostí nebo třeba úžasné miniatury zahradního nábytku, se kterými si každý vytvoří minizahrádku dle svých představ.

Produkt je výrobek značky Kaemingk ,distribuovaný s EAN kódem 8719152297467.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kaemingk, Kuchyně a jídelny Kaemingk, Nádobí na vaření a pečení Kaemingk, Kuchyňské nádobí Kaemingk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrný a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaemingk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaemingk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stojánek na cukroví kulatý 3patra ze skla a kovu 45cm stříbrný
Právě si prohlížíte...

790,- Kč