Sada nožů na zeleninu ESSENTIAL Fiskars 3ks

Sada nožů na zeleninu ESSENTIAL Fiskars 3ks
379 359 2200
379,- Kč

Původní cena: 359,- Kč


Hodnocení:


Sada nožů na zeleninu ESSENTIAL Fiskars 3ks z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Sada nožů na zeleninu ESSENTIAL Fiskars 3ks .

Detailní informace

Set 3 Fiskars nožů řady Essential se skládá ze snídaňového nože, okrajovacího nože a loupacího nože. Středně velký nůž se zoubkovanou čepelí je vhodný pro krájení potravin s kůrkou nebo slupkou. Je vhodný i jako jídelní nůž. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze jej mýt v myčce. Výška: 15 mm, délka: 300 mm, šířka: 70 mm, hmotnost: 55 g. Středně velký univerzální nůž je vhodný k okrajování ovoce a zeleniny. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze jej mýt v myčce. Výška: 17 mm, délka: ...300 mm, šířka: 68 mm, hmotnost: 52 g. Malý šikovný loupací nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou je vhodný pro okrajování ovoce a zeleniny. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli o optimální tvrdosti HRC 53. Lze jej mýt v myčce. Výška: 15 mm, délka: 290 mm, šířka: 68 mm, hmotnost: 48 g.

Produkt je výrobek značky Fiskars ,distribuovaný s EAN kódem 6424002006282.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Fiskars, Kuchyně a jídelny Fiskars, Nádobí na vaření a pečení Fiskars, Kuchyňské nádobí Fiskars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Primus Campfire Pan Pánev

Silver / Aluminium Stainless Steel / Primus
1 180,- Kč
1 079,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sada nožů na zeleninu ESSENTIAL Fiskars 3ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fiskars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fiskars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada nožů na zeleninu ESSENTIAL Fiskars 3ks
Právě si prohlížíte...

379,- Kč