Rockland Minimalist Travel Mug Hrnek Hrnec, pánev - 9% sleva

-9%
Rockland Minimalist Travel Mug Hrnek Hrnec, pánev
906 1 001 1475
906,- Kč

Původní cena: 1 001,- Kč


Hodnocení:


Rockland Minimalist Travel Mug Hrnek Hrnec, pánev z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Rockland Minimalist Travel Mug Hrnek Hrnec, pánev .

Zlevněné zboží

Titanový hrnek se skládací rukojetí je dokonalou volbou pro kempingové minimalisty. Výborně se hodí pro vaření jídel a ohřívání nápojů pro jednu osobu. Je velmi malý a lehký. Souprava se dodává s titanovým víkem a síťovým obalem.
Titan - je to nejlehčí materiál používaný při výrobě cestovních potřeb. Dodává se s obalem Skládací...; rukojeti Bezpečné materiály bez obsahu BPA
Hmotnost (g) : 110.0 Výška (cm) : 8.8 Materiál : Titanium Země původu : Vietnam Barva : Stříbrná Typ : Hrnek Průměr (cm) : 9.5 Objem : 600 ml

Produkt je výrobek značky Rockland ,distribuovaný s EAN kódem 5902768775976.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rockland, Kuchyně a jídelny Rockland, Nádobí na vaření a pečení Rockland, Kuchyňské nádobí Rockland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Materiál: Titanium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Rockland Trail 3P Tent Ultralight Green

Green / Polyester Polyurethane / Rockland
3 709,- Kč
3 114,- Kč
Detail
829,- Kč
742,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rockland Minimalist Travel Mug Hrnek Hrnec, pánev a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rockland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rockland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rockland Minimalist Travel Mug Hrnek Hrnec, pánev
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

906,- Kč