Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&P

Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&P

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&P z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&P .

Detailní informace

Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&PO značcePo uvedení na trh v roce 1995 se stala australská značka Salt & Pepper synonymem pro moderní bytové doplňky vysoké kvality. Salt & Pepper se nechává inspirovat trendy z celého světa. Vyjádřete svou osobnost v domácnosti s některým z nadčasových jídelních servisů, kuchyňských či bytových doplňků. Dárkem v podobě designového kousku právě od Salt & Pepper určitě nikdo nepohrde. Salt & Pepper to je móda pro Váš domov a jako v módě přináší značka nové a nové kolekce.

Produkt je výrobek značky Salt & Pepper ,distribuovaný s EAN kódem 5410595584697.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Salt & Pepper, Kuchyně a jídelny Salt & Pepper, Nádobí na vaření a pečení Salt & Pepper, Kuchyňské nádobí Salt & Pepper.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&P a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Salt & Pepper a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Salt & Pepper najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mísa salátová 23cm šedá dekor pruhy porcelán S&P
Právě si prohlížíte...

559,- Kč