JetBoil Ceramic Cook Pot - 13% sleva

-13%
JetBoil Ceramic Cook Pot
1 522 1 742 1216
1 522,- Kč

Původní cena: 1 742,- Kč


Hodnocení:


JetBoil Ceramic Cook Pot z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JetBoil Ceramic Cook Pot .

Zlevněné zboží

Posuňte backcountry vaření na další úroveň. Tento vařič je ideální volbou pro sólové nebo skupinové vaření. Nový keramický povrch umožňuje rychlé vaření a ještě snadnější čištění. Časy nudného táborového jídla, které se lepí na dno vašeho hrnce, jsou konečně pryč.   Vlastnosti:
1,5 L hrnec je připraven k vaření jakéhokoliv jídla na ces...tách Keramická povrchová úprava pro snadné a nelepivé vaření Nepřilnavý povlak umožňuje snadné čištění, pouze utřením hadříkem Skládací drátěné rukojeti a izolační prvky zajišťují bezpečnou a snadnou manipulaci Efektivní tvar usnadňuje vaření pro malé skupiny Díky technologii FluxRing je vaření rychlé a jednoduché Nízká hmotnost a kompaktní design umožní vaření bez nepořádku
Hmotnost (g) : 306.0 Objem : 1,5 L Barva : Stříbrná Rozměry : 160 x 122 mm Barva podle výrobce : Carbon Země původu : Vietnam

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 0858941006830.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Jetboil, Kuchyně a jídelny Jetboil, Nádobí na vaření a pečení Jetboil, Kuchyňské nádobí Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 779,- Kč
1 517,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JetBoil Ceramic Cook Pot a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetBoil Ceramic Cook Pot
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

1522,- Kč