Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kráječ Gorenje R901A

Kráječ Gorenje R901A
Kráječ Gorenje R901A
Kráječ Gorenje R901A
Kráječ Gorenje R901A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kráječ Gorenje R901A z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské nástroje a vybavení, kuchyňské kráječe, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kráječ Gorenje R901A .

Detailní informace

Kráječ Gorenje R901A Nechcete se už víc trápit s normálními noži při krájení chleba, sýru nebo šunky? Bojíte se, že se klasickým nožem můžete pořezat? Nebo si prostě jen přejete mít jeden plátek jako druhý? Ať už je důvod jakýkoliv, o vždy skvěle nakrájení potraviny se postará kráječ značky Gorenje. Kvalitní provedení Ostrý nůž je vyroben z kvalitní nerezové oceli a snadno si poradí jak s měkkým chlebem, tak tvrdšími uzeninami nebo masem. Kráječ jistě také využijete pro nakrájení sýru nebo zeleniny, a je jedno jestli uplatnění najde přímo u vás... v kuchyni, nebo třeba v obchodě s potravinami. Bez velkých zbytků Jednoduché používání a krájení bez námahy umožní přítlačná deska, se kterou nemusíte mít strach z pořezání, protože perfektně ochrání vaše ruce, a vždy tak dokrájíte i malé zbytky potravin. Pro různé druhy potravin Tloušťku krájených surovin si jednoduše nastavíte otočným kolečkem tak, jak aktuálně potřebujete, a to v rozmezí od 0 do 15 mm. Průměr kotouče je 17 cm, což vám jistě postačí pro krájení i větších kousků masa. Snadné čištění Po skončení krájení lze pohyblivou část vyjmout a tím se tak dostanete k noži, který lehce očistíte. V neposlední řadě oceníte i to, že krájené potraviny budou padat na podnos umístěný za čepelí. No a nožičky ve spodní části kráječe pak zajistí maximální stabilitu bez pohybu při krájení.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782325007.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské nástroje a vybavení Gorenje, Kuchyňské kráječe Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 260 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kráječ Gorenje R901A a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské nástroje a vybavení sleva, kuchyňské kráječe sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kráječ Gorenje R901A
Právě si prohlížíte...

5476,- Kč