Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome

Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome
Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome
Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome
Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome
22 548 22 059 503
22 548,- Kč

Původní cena: 22 059,- Kč


Hodnocení:


Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome z kategorie nábytek, stoly, kuchyňské a jídelní stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome .

Detailní informace

Pokud rádi jíte u jídelního stolu, který každého okamžitě upoutá, rozhodně byste neměli minout náš stůl HYMEN. Velká stolová deska z přirozeně zrnitého akáciového dřeva spočívá na extravagantním rámu z impozantních kovových nohou. Ty jsou spojeny v designu ve tvaru hvězdy a působí masivně a futuristicky zároveň. V kombinaci s masivní dřevěnou deskou vzniká zručný mix přírodního vkusu a prvků průmyslového designu. Deska stolu v designu okraje stromu se dokonale hodí k neobvyklému kovovému rámu a lze ji také snadno integrovat do široké škály náby...tku. Barevné židle, velká závěsná lampa nebo příborník z masivu: jídelní stůl se dokonale přizpůsobí svému okolí a zaujme svým extravagantním designem. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Barva:hnědá / černáMateriál:masivní akáciové dřevo / kovRozměry:šířka: 200 cmhloubka: 100 cmvýška: 76 cmtloušťka desky: 5 cm Dodáváno v demontu.,Pokud rádi jíte u jídelního stolu, který každého okamžitě upoutá, rozhodně byste neměli minout náš stůl HYMEN. Velká stolová deska z přirozeně zrnitého akáciového dřeva spočívá na extravagantním rámu z impozantních kovových nohou. Ty jsou spojeny v designu ve tvaru hvězdy a působí masivně a futuristicky zároveň. V kombinaci s masivní dřevěnou deskou vzniká zručný mix přírodního vkusu a prvků průmyslového designu. Deska stolu v designu okraje stromu se dokonale hodí k neobvyklému kovovému rámu a lze ji také snadno integrovat do široké škály nábytku. Barevné židle, velká závěsná lampa nebo příborník z masivu: jídelní stůl se dokonale přizpůsobí svému okolí a zaujme svým extravagantním designem. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Barva:hnědá / černáMateriál:masivní akáciové dřevo / kovRozměry:šířka: 200 cmhloubka: 100 cmvýška: 76 cmtloušťka desky: 5 cm Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4251854725250.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Invicta, Stoly Invicta, Kuchyňské a jídelní stoly Invicta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 104.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 299,- Kč
1 999,- Kč
Detail
24 190,- Kč
17 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, kuchyňské a jídelní stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jídelní stůl HYMEN Dekorhome,Jídelní stůl HYMEN Dekorhome
Právě si prohlížíte...

22548,- Kč