Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá - 20% sleva

-20%
Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá
Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá
Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá
Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá
2 891 3 611 1956
2 891,- Kč

Původní cena: 3 611,- Kč


Hodnocení:


Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá z kategorie nábytek, stoly, kuchyňské a jídelní stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá .

Zlevněné zboží

Popíjejte své oblíbené víno nebo si s rodinou a přáteli vychutnejte výbornou večeři u tohoto překrásného dřevěného barového stolu! Tento party stůl je vyroben z masivní borovice. Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál. Má rovnou kresbu a obsahuje suky, které materiálu dodávají jeho charakteristický, rustikální vzhled. Dřevěný rám zajišťuje mimořádnou pevnost a stabilitu. Stůl má pevnou desku, která se skvěle hodí pro servírování nápojů a občerstvení nebo pro vystavení různých dekorativních předmětů. Barva: černášedáhnědápřírodníbílá V...ýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní borovicové dřevo Rozměry: šířka: 50 cmhloubka: 50 cmvýška: 110 cm Hmotnost: 8,5 kg Dodáváno v demontu.,Popíjejte své oblíbené víno nebo si s rodinou a přáteli vychutnejte výbornou večeři u tohoto překrásného dřevěného barového stolu! Tento party stůl je vyroben z masivní borovice. Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál. Má rovnou kresbu a obsahuje suky, které materiálu dodávají jeho charakteristický, rustikální vzhled. Dřevěný rám zajišťuje mimořádnou pevnost a stabilitu. Stůl má pevnou desku, která se skvěle hodí pro servírování nápojů a občerstvení nebo pro vystavení různých dekorativních předmětů. Barva: černášedáhnědápřírodníbílá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní borovicové dřevo Rozměry: šířka: 50 cmhloubka: 50 cmvýška: 110 cm Hmotnost: 8,5 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Stoly Vida, Kuchyňské a jídelní stoly Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.50 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 499,- Kč
1 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, kuchyňské a jídelní stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Barový stůl Dekorhome Černá,Barový stůl Dekorhome Černá
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

2891,- Kč