Podsedák na židli Soft tmavě hnědý

Podsedák na židli Soft tmavě hnědý
89 89 1341
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


Podsedák na židli Soft tmavě hnědý z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Výprodej povlečení a budete spokojení s dodaným Podsedák na židli Soft tmavě hnědý .

Detailní informace

Proč a kde používat podsedáky? Podsedáky na židle nebo zahradní nábytek zvyšují samotný komfort během sezení. Ideální jsou na dřevěné židle bez čalouněného sedáku. Podsedák zvýší pohodlí, zajistí měkkost a během dlouhých nocí zabrání rychlému průniku chladu. Navíc jsou skvělým doplňkem do interiéru, díky široké nabídce barev a vzorů je snadno sladíte s ostatním nábytkem. Další výhodou je bezesporu ochrana před znečištěním a opotřebením. Z čeho jsou podsedáky vyrobené a čím jsou vyplněné? Trh nabízí nepřeberné množství podsedáků. Nejčastěji využ...ívanou textilií je bavlna nebo mikrovlákno. Přírodní bavlna se pyšní vysokou savostí a dlouhou životností, mikrovlákno svojí jedinečnou hebkostí a rychlým usycháním. Spodní strana může být u některých typů podsedáků vyrobena z netkané textilie. Textilní potah vyplňuje molitan o síle od 1,5 cm až do 10 cm, případně jiné materiály. Využívá se většinou molitan kusový nebo drcený. Můžu je prát a žehlit? Ano. Podsedáky z bavlny i mikrovlákna vyplněné molitanem lze prát v běžné pračce. Ideálně na 30 °C, maximálně 40 °C na program ručního praní. Po vyprání nechte podsedáky dokonale proschnout, nejlépe v závěsu. Při nedostatečném vysušení by mohlo dojít k plesnivění a znehodnocení textilie. Při venkovním využívání lze impregnovat speciálními přípravky, které usnadní čištění. Jak podsedák přichytím k židli? Podsedák jednoduše připevníte k opěradlu židle pomocí provázků. Provázky jsou pevně přišité z jedné strany podsedáku. Provázky zaručí dokonalé upevnění, ale také snadné sundání. Velikost podsedáku vždy přizpůsobte sedacímu rozměru židle.

Produkt je výrobek značky Textilomanie.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Textilomanie, Kuchyně a jídelny Textilomanie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.005 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 999,- Kč
6 395,- Kč
Detail

Vosa Chňapka čtverec

Velikost univerzal / Bílá
155,- Kč
Detail
155,- Kč
Detail
155,- Kč
Detail
25 999,- Kč
21 319,- Kč
Detail
4 999,- Kč
4 099,- Kč
Detail
9 999,- Kč
8 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Podsedák na židli Soft tmavě hnědý a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Textilomanie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Textilomanie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Podsedák na židli Soft tmavě hnědý
Právě si prohlížíte...

89,- Kč