Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO

Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika – příslušenství, křovinořezy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO .

Detailní informace

Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO 2 v1 je skvělým řešením pro údržbu vašeho trávníku, na který nedosáhnete rotační sekačkou, či ve chvíli, kdy se chystáte k sečení vysoké přerostlé trávy, rozsáhlejších zaplevelených ploch, kde si bez větších problémů poradí také s likvidací drobných dřevin a náletů. Motor Křovinořez je poháněn dvoutaktním POWR XT™ motorem o objemu 42 cm3. Motor poskytuje excelentní výkon v poměru k hmotnosti a vysoký točivý moment. Poskytuje mimořádný výkon při sečení vysoké i mokré trávy. Čistá technolog...ie motoru omezuje emisní limity. Příprava pro systém ONE+™ EasyStart™ pro snadné startování znamená, že není potřeba tahat za šňůru, ale motor spouštíte pomocí elektro startéru.
Žací ústrojí Kotouč Tri‐Arc+™ z tvrzeného kovu zajistí výkonné a přesné sečení, poloautomatická strunová hlava Reel‐Easy™ s úderovým mechanismem je vybavena inovativním systémem „Thread and Load“, který umožňuje rychlou instalaci struny. Záběr sečení ocelový nožem je 260 mm, strunou je 460 mm. Hlava je vybavena strunou o průměru 2,4 mm. Přednosti
Výkonný dvoutaktní POWR XT™ motor. EasyStart™ pro snadné startování. Šířka záběru 46 cm/26 cm zajišťuje skvělou výkonnost sečení plevele a trávy. Řezná hlava Reel‐Eeay™ pro rychlé doplnění struny. Pevná konstrukce tyče pro účinný přenos energie z motoru k řezné hlavě. Vylepšená ergonomická konstrukce nabízí dobré rozložení hmotnosti. Kovová tyč pro dlouhou životnost a odolnost. Popruh Pro-style Vertebrae+™ a sklopná řídítka zajišťují rovnováhu, komfort a podporu při delším používání.
Balení
Benzínový křovinořez Kotouč Tri-Arc™, Strunová hlava RealEasy™ Sklopná řídítka Popruh Pro-style Vertebrae+™ Klíč Dvoutaktní olej
Součástí balení je přehledný návod k obsluze, který si také můžete stáhnou v souvisejících dokumentech.

Produkt je výrobek značky Ryobi ,distribuovaný s EAN kódem 4892210138101.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ryobi, Trávníky a zahrady Ryobi, Motorová zahradní technika – příslušenství Ryobi, Křovinořezy – příslušenství Ryobi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 9.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika – příslušenství sleva, křovinořezy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ryobi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ryobi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Benzínový křovinořez RYOBI RBC42FSBO
Právě si prohlížíte...

7590,- Kč