Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Royal Canin Mini Adult - granule pro dospělé psy malých plemen 8 kg + 1 kg ZDARMA! - 11% sleva

-11%
Royal Canin Mini Adult - granule pro dospělé psy malých plemen 8 kg + 1 kg ZDARMA!

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Royal Canin Mini Adult - granule pro dospělé psy malých plemen 8 kg + 1 kg ZDARMA! z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Royal Canin Mini Adult - granule pro dospělé psy malých plemen 8 kg + 1 kg ZDARMA! .

Zlevněné zboží

Zachování ideální tělesné hmotnosti. Napomáhá při udržování ideální tělesné hmotnosti psů malého vzrůstu: pokrývá jejich vysokou potřebu energie a prostřednictvím svého obsahu L-karnitinu napomáhá při odbourávání tuků.
Intenzivnější chuť: Vyhovuje požadavkům i těch nejvybíravějších psů.
Lesklá srst: Vyživuje a ochraňuje pokožku a srst.
Zdravé zuby: Díky svým složkám, vytvářejícím s vápníkem cheláty, krmivo napomáhá při snižování tvorby zubního kamene.
SLOŽENÍ: kukuřice, kukuřičná mouka, dehydrované drůbeží maso, živočišný tu...k, dehydrované hovězí a vepřové proteiny *, hydrolyzované živočišní bílkoviny, kukuřičný gluten, výtažky z rostlinných bílkovin*, masa z cukrové řepy, droždí, sójový olej, rybí olej, minerální soli, frukto-oligosacharidy.
PŘÍDAVNÉ LÁTKY (v 1 kg): Přídavné látky s nutriční hodnotou: Vitamin A: 22100 NE, Vitamin D3: 1000 NE, E1 (Železo): 54 mg, E2 (Jód): 5,4 mg, E4 (Měď): 10 mg, E5 (Mangan): 70 mg, E6 (Zinek): 209 mg, E8 (Selen): 0,13 mg, L-karnitin: 50 mg - Technologické přídavné látky: Pentafosforečnan sodný: 3,5 g - Konzervační látky, antioxidanty. *L.I.P.: výborně stravitelné, selektované bílkoviny.

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 3182550835336.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro psy Royal Canin, Krmivo pro psy Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canin Mini Adult - granule pro dospělé psy malých plemen 8 kg + 1 kg ZDARMA! a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canin Mini Adult - granule pro dospělé psy malých plemen 8 kg + 1 kg ZDARMA!
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1322,- Kč