Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Royal Canin Giant Adult - granule pro dospělé obří psy 15 kg + 3 kg ZDARMA! - 17% sleva

-17%
Royal Canin Giant Adult - granule pro dospělé obří psy 15 kg + 3 kg ZDARMA!

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Royal Canin Giant Adult - granule pro dospělé obří psy 15 kg + 3 kg ZDARMA! z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Royal Canin Giant Adult - granule pro dospělé obří psy 15 kg + 3 kg ZDARMA! .

Zlevněné zboží

PODPORA KOSTÍ A KLOUBŮ: Podporuje fungování mimořádně zatížených kostí a kloubů psů obrovského vzrůstu.
ANTIOXIDAČNÍ KOMPLEX: Synergický komplex antioxidantů v zájmu napomáhání neutralizace volných radikálů.
SPRÁVNÉ FUNGOVÁNÍ SRDCE: Díky svému obsahu taurinu podporuje vhodné fungování srdce.
VYSOKÁ BEZPEČNOST ZAŽÍVÁNÍ: Podporuje zažívání, díky skvěle stravitelným, vybíraným bílkovinám a potravinovým vlákninám ve vhodném poměru.
SLOŽENÍ: dehydrovaná drůbeží bílkovina, kukuřičná mouka, kukuřice, živočišný tuk, kukuřičný gluten..., hydrolyzované živočišní bílkoviny, minerální soli, výtažky z rostlinných bílkovin*, masa z cukrové řepy, rybí olej, rostlinné vlákniny, sójový olej, droždí, brutnákový olej, hydrolyzát vyroben z korýšů (zdroj glukosaminu), výtažek z aksamitníku (zdroj luteinu), hydrolyzované chrupavky (zdroj chondroitinu),
PŘÍDAVNÉ LÁTKY (v 1 kg): Přídavné látky s nutriční hodnotou: Vitamin A: 21700 NE, Vitamin D3: 1000 NE, E1 (Železo): 41 mg, E2 (Jód): 4,1 mg, E4 (Měď): 8 mg, E5 (Mangan): 53 mg, E6 (Zinek): 159 mg, E8 (Selen): 0,09 mg, Taurin: 1,3 g - Konzervační látky, antioxidanty. *L.I.P.: výborně stravitelné, selektované bílkoviny.

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 3182550704991.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro psy Royal Canin, Krmivo pro psy Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canin Giant Adult - granule pro dospělé obří psy 15 kg + 3 kg ZDARMA! a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canin Giant Adult - granule pro dospělé obří psy 15 kg + 3 kg ZDARMA!
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

1898,- Kč