Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Orijen Freeze Dried Regional Red - pochoutky pro psy 170 g

Orijen Freeze Dried Regional Red - pochoutky pro psy 170 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Orijen Freeze Dried Regional Red - pochoutky pro psy 170 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Orijen Freeze Dried Regional Red - pochoutky pro psy 170 g .

Detailní informace

Díky technologii Freeze-Dried, hodnotné živiny, nacházející se v mase a ve vnitřnostech po zpracování zůstanou skoro nepoškozené, čím si zachovají svou vysokou biologickou hodnotu. Krmiva Orijen Freeze Dries poskytují skutečnou alternativ vůči čerstvémumasu. Biologickou potřebou dravého psa je strava obsahující mnoho druhů masa, které lze doplnit o ovoce, bobulové plody a léčivé bylinky v menším množství. Proto obsahuje Orijen Freeze Dried Regional Red obrovské množství červeného masa! Kromě masa, játra, žaludek, kostní dřeň a chrupavky, v soul...adu s poměry uloveného zvířete, jsou všechny důležitými součástmi přirozené stravy, a jejich použití v radikální míře snižuje používání syntetických doplňků. Produkt vyrábíme z nejlepších a nejčerstvějších surovin Kanady, ve své vlastní freeze dry továrně. Orijen Freeze Dried Regional Red zabezpečuje celkové potřeby psa na výživové látky, jakož i jeho vynikající zdravotní a mentální kondici. Vyplatí se podrobněji si prohlédnout seznam složek!   Čerstvé a lokální suroviny: Strava, kterou zabezpečuje naše chytrá matka příroda, celá ulovená zvěř, dokonale splňuje požadavky psa na výživové látky. Proto produkty Orijen musí obsahovat tři podstatné části celého úlovku, ve vyrovnaném poměru. Čerstvé maso, čerstvé vnitřnosti a stravitelné kosti zajišťují skoro všechny předepsané výživové látky, proto je potřeba jen mimořádně malé množství umělých doplňků. Chovná zvířata a ryby byly chovány a loveny udržitelným způsobem v našem regionu, maso a vnitřnosti jsou vhodné k lidské spotřebě a do naší freeze dry továrny přicházejí čerstvé a denně.   Čerstvé a lokální suroviny: Hovězí černý angus (mleté spolu s kostmi) (52%)*, divočák (mletý spolu s kostmi) (11%)*, ovce (mletá spolu s kostmi) (10%)*, Celý sleď (4 %)*, bizon (mletý spolu s kostmi) (3%)*, hovězí játra (3%)*, špenátové listy*, hrachové vlákniny, ovčí játra (2%)*, vepřová játra (1 %)*, hovězí srdce (1%)*, ovčí srdce (1%)*, hovězí žaludek (1%)*, celý losos (1 %)*, mletéslunečnicová jadérka, řepa červená*, obyčejná tykev*, máslová dýně*, imperátor mrkev*, brusinky*, ostružina*, borůvky*, jablko*, barletové hrušky*, švestka s červenou dužinou*, meruňka tilton*, hnědé řasy*, míchané tokoferoly, koření čekanky, kořeny z pampelišky, saturejka, listy máty peprné*, zázvorové kořeny*. * Přichází k nám čerstvé, bez konzervačních látek.   Doplňky: Zinkový proteinát, železitý proteinát, měděný proteinát, manganový proteinát.   Obsah a rozdělení energie: Orijen Freeze Dried Regional Red dodává pro organismus psa kalorie z větší míry z bílkovin a z tuku (a ne z uhlohydrátů), podobně, jako strava, kterou poskytuje sama příroda. Vypočtený metabolický obsah Orijen Freeze Dried Regional Red je (ME) 4990 kcal/kg (75 kcal/15 g Orijen medailon). Kalorie pocházejí ze 29% z bílkovin, z 8% z ovoce a zeleniny a z 63% z tuku.
Vitaminy a minerály: Krmivo Orijen Freeze Dried kromě masa obsahuje i vnitřnosti, kosti a chrupavky, podobně, v jakém poměru se nacházejí v ulovené zvěře, proto jsme při výrobě produktu použili Doplňkové látky jen v minimálním množství. Potřebujeme doplnit jen přirozené množství zinku, železa, mědi a manganu, aby ORIJEN vyhovoal úředním předpisům. Všechny ostatní výživové látky jsou ze 100% přirozené, nakolik se v použitém mase, vnitřnostech, ovoci a zelenině nacházejí ve vhodném množství.   Vitaminy: - Vitamin A: 20 000 NE/kg - Vitamin D3: 4 700 NE/kg - Vitamin E: 620 NE/kg - Vitamin B1 (thiamin): 2,2 mg/kg - Vitamin B2 (riboflavin): 11 mg/kg - Vitamin B3 (niacin): 79 mg/kg - Vitamin B5 (kyselina pantotenová): 20 mg/kg  - Vitamin B6 (pyridoxin): 5,3 mg/kg - Vitamin B12 (kyanokobalamin): 0,24 mg/kg - Kyselina listová: 1,2 mg/kg - Cholin: 2 700 mg/kg   Minerální látky: - Sodík: 0,5 % - Chlorid: 1,4 % - Draslík: 1,57 % - Hořčík: 0,12 % - Mangan: 35 mg/kg - Selen: 0,75 mg/kg - Železo: 700 mg/kg - Zinek: 330 mg/kg - Měď: 38 mg/kg - Jód: 2,9 mg/kg   Aminokyseliny: - Lysin: 2,5 % - Tryptofan: 0,42 % - Threonin: 1,7 % - Tyrosin: 1,1 % - Methionin: 0,9 % - Isoleucin: 1,4 % - Leucin, 2,9 % - Valin: 1,96 % - Arginin: 2,3 % - Fenylalanin: 1,5 % - Histidin: 0,93 % - Cystin: 0,4 %   Léčivé bylinky a koření: - Kořeny čekanky: 200 mg/kg - Zázvorové kořeny: 200 mg/kg - Listy máty peprné: 200 mg/kg - Kořeny z pampelišky: 200 mg/kg - Saturejka: 200 mg/kg   Návod na podávání: Čerstvost a chuťovou harmonii krmiva Orijen Freeze Dried dokážeme nejlépe znovu nastolit prostřednictvím rehydratováni: Je potřebná teplá voda v množství 60 ml/medailon, počkejte 5 minut a okamžitě můžete podávat. V zájmu rychlejší rehydratace medailony rozlomte na tři kusy, vložte je do misky a nalijte na ně teplou vodu. Množství uváděné v tabulce jsou informačního charakteru. Množství denně podávaného množství rehydratováni freeze dried krmiva musí být rovné 4% hmotnosti psa. Občas je možné stravu psa doplnit syrovým masem s kostí.
TĚLESNÁ HMOTNOST
MEDALION / DEN
2 kg
1 1/2 ks
3 kg
2 ks
5 kg
3 ks
7 kg
4 ks
11 kg
5 3/4 ks
15 kg
7

Produkt je výrobek značky Orijen ,distribuovaný s EAN kódem 0064992171704.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Orijen, Potřeby pro domácí zvířata Orijen, Potřeby pro psy Orijen, Krmivo pro psy Orijen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Orijen Freeze Dried Regional Red - pochoutky pro psy 170 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Orijen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Orijen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Orijen Freeze Dried Regional Red - pochoutky pro psy 170 g
Právě si prohlížíte...

409,- Kč