Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapsička Ontario Pork with Chicken in Broth 100g

Kapsička Ontario Pork with Chicken in Broth 100g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapsička Ontario Pork with Chicken in Broth 100g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Sablio a budete spokojení s dodaným Kapsička Ontario Pork with Chicken in Broth 100g .

Detailní informace

Doplňkové krmivo pro dospělé psy a štěňata od 2 měsíců s kuřecím a vepřovým masem se zeleninou ve vývaru.z pečlivě vybraných surovins extraktem z čaje pro podporu svěžího dechuextra přidané vitamíny pro zdravý vývojobohacené o zeleninu (mrkev, kukuřice, fazolky) pro podporu trávení – zdroj vlákninychutný masový vývar, který napomáhá dodržovat denní příjem tekutin a zároveňbez přidaných umělých barvivbez lepkuSložení: maso a výrobky živočišného původu 68,91% (kuřecí maso 42,97%, vepřové maso 16,21%, kuřecí játra 9,73%), kuřecí vývar 25,291%, škr...ob 3,56%, zelenina 2,23% (mrkev 0,89%, kukuřice 0,67%, zelené fazolky 0,67%), extrakt z čaje 0,005%, vitaminy (A, B2, B3, B5, D3, E, polydextróza) 0,004%.Analytické složky: hrubý protein 9,5%, hrubé oleje a tuky 0,5%, hrubá vláknina  0,5%, hrubý popel 0,5%, vlhkost 87%.Krmný návod: denní dávka závisí na aktivitě, věku a plemeni vašeho psa.Podávejte jako doplněk k běžné krmné dávce. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Výrobek není určený pro lidskou konzumaci. Zajistěte přístup k čerstvé, pitné vodě.

Produkt je výrobek značky Sablio.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Sablio, Potřeby pro domácí zvířata Sablio, Potřeby pro psy Sablio, Krmivo pro psy Sablio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička Ontario Pork with Chicken in Broth 100g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sablio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sablio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička Ontario Pork with Chicken in Broth 100g
Právě si prohlížíte...

59,- Kč