Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Flatazor Prestige Adult 15 + 3 kg - 14% sleva

-14%
Flatazor Prestige Adult 15 + 3 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Flatazor Prestige Adult 15 + 3 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Flatazor Prestige Adult 15 + 3 kg .

Zlevněné zboží

Plnohodnotné krmivo pro dospělé psy.
Přírodní antioxidanty: Vlákniny z jablka jsou mimořádně bohaté na polyfenoly, čili na přírodní antioxidanty, ochraňující buňky organismu. Optimální tělesná hmotnost: Rovnováha proteinů a energie zajišťuje udržení optimální tělesné hmotnosti, což je předpokladem vhodného fungování organismu. Složení: Kukuřice, pšenice, sušené kuře, kachní a krůtí maso, sušené maso, sója, jablečné vlákniny, kukuřičné vločky, živočišný tuk, kachní tuk, hydrolyzované živočišní bílkoviny, masa z řepy červené, lněná semínka, ...autolyzát z ryb (0,4 % organický lyzát), frukto-oligosacharidy, vitaminy a stopové prvky.
Průměrný obsah (%): Surové bílkoviny 24, Tuky 13. Syrová celulóza 3. Syrový popel (minerální) 6. Vápník 1,3. Fosfor 0,9.

Produkt je výrobek značky Flatazor ,distribuovaný s EAN kódem 3269872131800.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Flatazor, Potřeby pro domácí zvířata Flatazor, Potřeby pro psy Flatazor, Krmivo pro psy Flatazor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Flatazor Prestige Adult 15 + 3 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flatazor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flatazor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Flatazor Prestige Adult 15 + 3 kg
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

1599,- Kč