FitActive CROQ Adult Beef & Rice 3 kg

FitActive CROQ Adult Beef & Rice 3 kg
208 199 1838
208,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


FitActive CROQ Adult Beef & Rice 3 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným FitActive CROQ Adult Beef & Rice 3 kg .

Detailní informace

Popis: Lehké krmivo pro dospělé psy s normální aktivitou, s chutným hovězím masem. Optimálně vyladěný poměr bílkovin a tuku zajišťuje, že trávicí systém vašeho mazlíčka dobře funguje. Přidanou ochranou kloubů můžete podpořit zdraví svého mazlíčka. Výrobek má dostatečný obsah vlákniny pro snížení hladu vašeho psa při krmení. Výrobek neobsahuje: - sója a sójové deriváty - umělá barviva Složení: Maso a výrobky živočišného původu: masová moučka (26 %, z toho minimálně 4 % hovězí moučka), pšenice, kukuřice, otruby, oleje a tuky, rýže, premix, protei...nový hydrolyzát. Analytické komponenty: Hrubý protein: 22,00 %, hrubé oleje a tuky: 10,00 %, hrubý popel: 7,80 %, hrubá vláknina: 3,70 %, vlhkost: max. 10,00 %. Vitamíny a minerály: Ca (D-pantotenát vápenatý) (3a841): 0,58 %, selen (Seleničitan sodný) (3b801): 0,31 mg/kg, vitamín A retinylacetát (a3672): 6177, 6 IU/kg, vitamín E (alfa tokoferol acetát) (a3700): 36,7 mg/kg Skladování: na suchém, chladném místě. Vždy zajistěte svému mazlíčkovi čerstvou pitnou vodu.

Produkt je výrobek značky Fit Active ,distribuovaný s EAN kódem 5998274314020.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Fit Active, Potřeby pro domácí zvířata Fit Active, Potřeby pro psy Fit Active, Krmivo pro psy Fit Active.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FitActive CROQ Adult Beef & Rice 3 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fit Active a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fit Active najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FitActive CROQ Adult Beef & Rice 3 kg
Právě si prohlížíte...

208,- Kč