Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg - 8% sleva

-8%
Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg
Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg
Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg
Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg
219 239 1044
219,- Kč

Původní cena: 239,- Kč


Hodnocení:


Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg .

Zlevněné zboží

Superprémiové kompletní krmivo pro štěňata a mladé psy všech plemen (4 týdny – 12 měsíců). Bezobilná receptura s lososem a bramborami je vhodná také jako přechodová výživa ke smíchání s mateřským mlékem. Zdravý vývoj - Vyvážený poměr omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin, lososový olej, rakytník a základní protein z lososa přispívají k optimálnímu vývoji a mentálnímu zdraví. Podpora tělesné kondice - Losos obsahuje vyvážený poměr esenciálních aminokyselin, které přispívají k udržení perfektní kondice svalů a tkání. Podpora imunity - P...robiotika (inaktivované laktobacily s para-probiotickými účinky) podporují růst pozitivních bakterií ve střevě a tím celkově stimulují a podporují přirozenou imunitu organismu. Složení Losos (55 %) (dehydrovaný losos, hydrolyzovaný losos), brambory (26 %), kuřecí tuk, lososový olej (3 %), sušená jablečná dužina, přírodní aroma, pivovarské kvasnice, hydrolyzované kvasnice (0,5 % - zdroj inositolu a aminokyselin), hrachová...

Produkt je výrobek značky Brit ,distribuovaný s EAN kódem 8595602558827.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Brit, Potřeby pro domácí zvířata Brit, Potřeby pro psy Brit, Krmivo pro psy Brit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brit Care Dog Grain-free Puppy 1kg
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

219,- Kč