Bosch Adult Poultry & Millet 15 kg

Bosch Adult Poultry & Millet 15 kg
1 261 1 064 914
1 261,- Kč

Původní cena: 1 064,- Kč


Hodnocení:


Bosch Adult Poultry & Millet 15 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Bosch Adult Poultry & Millet 15 kg .

Detailní informace

Adult with fresh Poultry & Millet obsahuje obrovské množství masa z drůbeže (min. 25%) a s vysokým poměrem prosa (min 17,5), současně je bez pšenice.
Hladina koncentrace energie a bílkovinného obsahu je sestavena tak, aby zabraňovaly obezitě. Výtažky z mušlí chrání kosti a klouby, Mannan a glykany, obsahující imunitní komplex stabilizují střevní flóru a posilují imunitní systém. Adult with fresh Poultry & Millet je vhodný i pro psy citlivé na potraviny.
Charakteristiky: - velké množství masa z drůbeže (min. 25%) - obsahuje mannany a g...lykany na stabilizaci, z důvodu střevní flóry a imunitního systému - výtažky z mušlí na ochranu chrupavek a kloubů - šetrné pro žaludek a lehce stravitelné
Složení: Čerstvé maso z drůbeže (25%), proso (17,5 % ), ječmen, kukuřice, drůbeží masová moučka, rýže, hydrolizovaný protein, dužina z cukrové řepy (bez cukru), rybí moučka, živočišný tuk, hrášek, sušené droždí (0,1% mannan-oligosacharidy, 0,06% Beta-glykany), rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, prášek z lastur (min. 0,1 %), prášek ze salátu čekanky. Obsah masa, nebo bílkovinné zdroje živočišného původu: min. 38,6 % (ve vztahu k sušině) Obsah bílkovin živočišného původu z celkového obsahu bílkovin: min. 65 %

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4015598013161.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Bosch, Potřeby pro domácí zvířata Bosch, Potřeby pro psy Bosch, Krmivo pro psy Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bosch Adult Poultry & Millet 15 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bosch Adult Poultry & Millet 15 kg
Právě si prohlížíte...

1261,- Kč