Animonda Integra Protect Intestinal konzerva, kuřecí 400 g

Animonda Integra Protect Intestinal konzerva, kuřecí 400 g
85 66 2088
85,- Kč

Původní cena: 66,- Kč


Hodnocení:


Animonda Integra Protect Intestinal konzerva, kuřecí 400 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Animonda Integra Protect Intestinal konzerva, kuřecí 400 g .

Detailní informace

Před tím, jak svému zvířeti poskytnete veterinární dietní suché nebo vlhké krmivo, v každém případě vyhledejte svého veterináře a vyžádejte si jeho názor. Během doby používání takových krmiv se doporučuje pravidelný dozor nad zvířetem a kontrolní veterinární vyšetření. Pokud by se stav vašeho mazlíčka za toto období zhoršovalo, v každém případě to oznamte svému veterináři a vyžádejte jeho názor. Popis: - INTEGRA PROTECT Intestinal byl vyvinut speciálně pro psy s akutním průjmem. - Vysoce stravitelné, živočišné bílkoviny a dobře snášené uhlohydr...áty chrání gastrointestinální trakt. - Zvýšený obsah elektrolytu kompenzuje ztráty způsobené zvracením a průjmem. - Pokud má váš pes současně struvitové nebo oxalátové kameny, může pomoci INTEGRA PROTECT. Vyvážený obsah minerálů zajišťuje v moči psa pH 6,6. Při tomto pH se nemohou tvořit struvitové ani oxalátové kameny. Složení: Kuře (64%), rýže (4%), minerální látky.

Produkt je výrobek značky Animonda ,distribuovaný s EAN kódem 4017721864145.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Animonda, Potřeby pro domácí zvířata Animonda, Potřeby pro psy Animonda, Krmivo pro psy Animonda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Animonda Integra Protect Intestinal konzerva, kuřecí 400 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Animonda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Animonda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Animonda Integra Protect Intestinal konzerva, kuřecí 400 g
Právě si prohlížíte...

85,- Kč