Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Animonda GranCarno Exotic Adult v hliníkových kapsičkách, pštros 125 g

Animonda GranCarno Exotic Adult v hliníkových kapsičkách, pštros 125 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Animonda GranCarno Exotic Adult v hliníkových kapsičkách, pštros 125 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Animonda GranCarno Exotic Adult v hliníkových kapsičkách, pštros 125 g .

Detailní informace

Animonda GranCarno Exotic je vyráběno výhradně z prvotřídního, selektovaného masa. Právě proto nejsou zapotřebí přídavné látky nebo doplňující složky pro zlepšování vzhledu nebo chuti. Tři druhy verzí - klokan, buvol a pštros - nabízejí široký výběr v oblasti moderního krmení psů. Psi milují pestrost v misce na krmivo. Složení: Maso a masné deriváty (52 % hovězí, 15% pštros), Masový vývar, Minerální látky Analytické složky: Bílkoviny: 10 %, Tuk: 7 %, Syrové vlákniny: 0,5 %, Syrový popel: 1,8 %, Vlhkost: 78 % Minerální látky, Vitamíny (v 1 kg ):... Vitamin D3: 200 NE, Vitamin E2: 0,2 mg, Vitamin E4: 0,5 mg, Vitamin E6: 5 mg Metabolizovatelná energie: v 100 gramech 0,46 MJ Návrh na krmení: pro psy 1-5 kg denně 100-375 g, pro psy 6-10 kg denně 450-685 g

Produkt je výrobek značky Animonda ,distribuovaný s EAN kódem 4017721827874.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Animonda, Potřeby pro domácí zvířata Animonda, Potřeby pro psy Animonda, Krmivo pro psy Animonda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Animonda GranCarno Exotic Adult v hliníkových kapsičkách, pštros 125 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Animonda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Animonda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Animonda GranCarno Exotic Adult v hliníkových kapsičkách, pštros 125 g
Právě si prohlížíte...

38,- Kč