Acana Regionals Pacifica 2kg

Acana Regionals Pacifica 2kg
549 549 1505
549,- Kč

Původní cena: 549,- Kč


Hodnocení:


Acana Regionals Pacifica 2kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Acana Regionals Pacifica 2kg .

Detailní informace

Krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo Acana Regionals Pacifica je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a obsahuje volně lovené sledě, sardinky, platýse, hejky a okouníky dodávané čerstvé nebo syrové ze severního pobřeží ostrova Vancouver a napodobuje tak přirozenou stravu psů. Krmivo obsahuje nízký obsah sacharidů a vysoký obsah proteinů z ryb pro dosažení skvělé kondice psa. Složení Syrový pacifický sleď (14 %), syrová pacifická makrela (13 %), syrový hejk (9 %), dehydrovaný sleď (8 %), dehydrovaná treska modravá ...(8 %), dehydrovaná makrela (8 %), fazole pinto, hrách, syrový platýs (5 %), olej z tresky (5 %), červená čočka, cizrna, zelená čočka, syrový okouník (4 %), slunečnicový olej, vláknina z čočky, mrazem sušená tresčí játra (1 %), sušená řasa, čerstvá dýně, čerstvá máslová dýně, čerstvá kapusta, čerstvý špenát, čerstvé listy tuřínu, čerstvé mrkve, čerstvá jablka, čerstvé hrušky, čerstvé brusinky, čerstvé borůvky, kořen čekanky, kurkuma,...

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 064992541200.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Regionals Pacifica 2kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Regionals Pacifica 2kg
Právě si prohlížíte...

549,- Kč