Acana Adult Small Breed 2 kg

Acana Adult Small Breed 2 kg
445 405 892
445,- Kč

Původní cena: 405,- Kč


Hodnocení:


Acana Adult Small Breed 2 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Acana Adult Small Breed 2 kg .

Detailní informace

MASOVÁ MATEMATIKA - VŠE O MASE: Tělesná sestava moderního psa je podobná, jako vlka, proto věříme tomu, že musí jíst totéž. Jak můžeme zjistit, zda je potrava biologicky vhodná, nebo ne? Velmi jednoduše, musíme zodpovědět jen tři otázky zarážející do masa. KOLIK MASA? ACANA Adult Small Breed neobsahuje rostlinné bílkovinné výtažky, 60% použitých živin je živočišného původu - to je přibližně dvakrát tak velké množství, jako v případě průměrných produktů prémiové kvality. KOLIK ČERSTVÉHO MASA? 1/3 masa, použitého v rámci výroby je čerstvé, proto ...se esenciální výživové látky dostávají do krmiva ACANA v nejvýživnější formě. Zbývajících 2/3 je sušená živočišná složka, které jsou určující a přírodní zdroje bílkovin. JAKÉ DRUHY ČERSTVÉHO MASA? V rámci výroby ACANA Adult Small Breed používáme tři druhy čerstvého celého masa, které v souladu s poměry WholePrey kromě mase obsahují i vnitřnosti a chrupavky. - Volně chované kuře - maso, játra, srdce, ledviny a chrupavky, čerstvě z okolních farem. - Vejce z hluboké podestýlky - celé a čerstvé z okolních farem. - Divoký platýs - přichází čerstvý a celý z Tichého Oceánu. V přírodě se nenacházejí umělé potravinové doplňky, ulovený úlovek zabezpečuje všechny potřeby živin psovitých šelem: svalstvo je plné bílkovin; játra, ledviny a žaludek jsou hojné na vitaminy a minerální látky, kromě toho jsou bílkoviny i tuk, nacházející se ve vnitřnostech dobře stravitelné; kosti a chrupavky jsou přirozenými zdroji vápníku a fosforu a látkám ochraňujícím klouby. ZINEK
NÁŠ JEDINÝ DOPLNĚK. ACANA kopíruje stravu poskytnutou přírodou, jelikož kromě masa obsahuje i vnitřnosti, kosti a chrupavky v podobném poměru, jako jsou obsaženy v ulovené zvěře. Proto všechny výživové látky poskytuje pro psa v přirozené formě, s výjimkou zinku. NEJLEPŠÍ A NEJČERSTVĚJŠÍ SLOŽKY KANADY ACANA Adult Small Breed je vyhotoven z mimořádně značného množství druhů místních surovin, které byly chovány, ulovené z vod nebo pěstované. Nakupujeme výhradně přímo od spolehlivých partnerů, proto je potravinový řetězec co nejkratší. Suroviny jsou vhodné k lidské spotřebě a na denní bázi přicházejí čerstvé do naší kuchyně, odměněné oceněním. SLOŽENÍ Čerstvého kuřecí maso (12 %), dehydrované kuře (12%), dehydrovaná krůta (12 %), červená čočka, celý zelený hrášek, bob koňský, kuřecí tuk (5 %), čerstvé kuřecí vnitřnosti (játra, srdce, ledviny) (4%), dehydrovaný sleď (4%), čerstvé celé vejce (4%), čerstvý celý platýs (4%), sleďový olej (2 %), vojtěška sušená na slunci (2%), zelená čočka (2%), bob koňský, celý žlutý hrách, hrachové vlákniny, čerstvé kuřecí chrupavky (1 %), sušené hnědé řasy, čerstvá celá obyčejná tykev, čerstvá celá máslová dýně, celý čerstvý pasternak, celé čerstvé zelí kudrnaté, celý čerstvý špenát, čerstvé listy z hořčice Sarepta, čerstvé listy ze zelí polní, čerstvá celá mrkev, čerstvá jablka (druh red delicious), čerstvé barletové hrušky, lyofilizovaná kuřecí játra, lyofilizovaná krůtí játra, čerstvé celé brusinky velkoplodé, čerstvé celé borůvky, kořeny z čekanky, kurkuma, ostropestřec mariánský, kořeny z lopuchu, levandule, kořeny z ibišku lékařského, šipkové bobule. DOPLŇKY: chelát zinečnatý, vitamin E (konzervační látka). Konzervované přirozeným způsobem, míchanými tokoferoly (vitamin E) a rozmarýnovým olejem. Probiotikum: Enterococcus faecium. VITAMINY A MINERÁLNÍ LÁTKY VITAMÍNY
Vitamin A 13 000 NE/kg
Vitamin D3 1 450 NE/kg
Vitamin E 130 IE/kg
Vitamin B1 (thiamin) 5,4 mg/kg
Vitamin B2 (riboflavin) 5,8 mg/kg
Vitamin B3 (niacin) 53 mg/kg
Vitamin B5 (kyselina pantotenová) 19 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxin) 3 mg/kg
Vitamin B12 0,07 mg/kg
Kyselina listová 1,4 mg/kg
Cholin 2 160 mg/kg MINERÁLNÍ LÁTKY
Sodík 0,32 %.
Chlorid 0,50 %.
Draslík 0,72 %.
Hořčík 0,12 %.
Železo 170 mg/kg
Zinek 175 mg/kg
Měď 20 mg/kg
Mangan 13 mg/kg,
Jód 1,8 mg/kg,
Selen 0,64 mg/kg AMINOKYSELINY
Lysin 2,21 %
Threonin 1,22 %
Methionin 0,62 %
Isoleucin 1,30 %
Leucin 2,26 %
Valin 1,58 %
Arginin 2,19 %
Fenylalanin 1,37 %
Histidin 0,67 %
Tryptofan 0,31 %
Cystin 0,34 %
Tyrosin 0,98 %
Methionin cystin 0,96 %.
Fenylalanin- Tyrosin 2,35 %. LÉČIVÉ BYLINKY
Kořeny čekanky 400 mg/kg
Kořen kurkumy 100 mg/kg
Ostropestřec mariánský 100 mg/kg
Kořeny z lopuchu 100 mg/kg
Levandule 100 mg/kg
Kořeny z ibišku lékařského 100 mg/kg
Šipky 100 mg/kg

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 0064992523206.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Adult Small Breed 2 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Adult Small Breed 2 kg
Právě si prohlížíte...

445,- Kč