Acana Adult Dog 11,4 kg

Acana Adult Dog 11,4 kg
1 563 1 409 2124
1 563,- Kč

Původní cena: 1 409,- Kč


Hodnocení:


Acana Adult Dog 11,4 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Acana Adult Dog 11,4 kg .

Detailní informace

Stejně jako jeho divoký předchůdce je i váš pes masožravec, vyvinutý s touhou po WholePrey a s biologickou potřebou po stravě bohaté na rozmanité druhy čerstvých celých mas. Proto krmivo ACANA Adult Dog obsahuje volně chovaná kuřata, platýse lovené ve volné přírodě a vejce z hnízdních chovů, dodávané lidmi, které známe a kterým důvěřujeme, ČERSTVÉ a v podílu WholePrey, a tudíž plné živin a chuti. Bez obilovin a rychlých sacharidů jako je rýže, tapioka nebo brambory, se ACANA vyznačuje svým bohatým obsahem živočišných proteinů, což zajistí optim...ální vývoj a vrcholovou kondici vašeho psa. Vyrobeno v našich oceňovaných kuchyních z kanadských nejlepších a nejčerstvějších surovin, Biologicky vhodné krmivo ACANA zaručí, že váš pes bude zdravý, spokojený a silný. Přečtěte si naše složení a myslíme, že s námi budete souhlasit!
JE TO VŠE O MASE  Současní psi mají stejnou anatomii, jako jejich předchůdci, a my věříme, že by i jako oni měli jíst.Jak zjistíte, zda je vaše krmivo Biologicky vhodné? Je to jednoduché, stačí odpovědět na tři otázky ohledně masa. KOLIK MASA? Zcela bez rostlinných proteinových koncentrátů obsahuje ACANA Adult Dog 60% masa – až dvakrát více, než v běžných krmivech pro psy. KOLIK ČERSTVÉHO MASA? 1/3 masa v krmivech ACANA je ČERSTVÁ, což dodává důležité živiny v jejich nejpřirozenější a nejvýživnější podobě. 2/3 masa jsou sušené, a poskytují tak silný koncentrovaný zdroj živočišných proteinů. KOLIK DRUHŮ MAS? ACANA obsahuje tři druhy čerstvých mas v podílu WholePrey, což zahrnuje maso, orgány a chrupavky, pro přirozenou a kompletní výživu.
Volně chovaná kuřata – maso, játra, srdce, ledviny a chrupavky, čerstvé z místních farem. Vejce z hnízdních chovů – celá a čerstvá z místních prérijních farem. Platýsi loveni ve volné přírodě – celí a čerství loveni u severního pobřeží ostrova Vancouver.
Ve volné přírodě neexistují žádné umělé doplňky stravy, a psi a vlci získávají potřebné živiny díky konzumaci WholePrey; svalovina jim dodává proteiny; játra, ledviny a dršťky dodávají vitamíny a minerály; kosti a chrupavky dodávají vápník a fosfor.ZINEK
NÁŠ JEDINÝ DOPLNĚKACANA napodobuje přirozenou stravu psů s obsahem masa, orgánů a chrupavek v podílu, který dodává živiny přirozeně a poskytuje tak koncentrovaný a přírodní zdroj doslova všech živin, které váš pes potřebuje k tomu, aby prospíval. Proto je každá z živin v krmivu ACANA obsažena v přirozené podobě, a nikoliv v umělé.
KANADSKÉ NEJLEPŠÍ A NEJČERSTVĚJŠÍ INGREDIENCEACANA Adult Dog obsahuje bezkonkurenční rozmanitost místních surovin, chovaných nebo vypěstovaných lidmi, které známe a kterým důvěřujeme. Všechny suroviny jsou schválené pro lidskou spotřebu a dodávány do našich oceňovaných kuchyní čerstvé každý den! Cerstvé kurecí maso (11%), dehydrované kure (10%), dehydrovaná kruta (10%), cervená cocka, celý zelený hrách, fazole, cerstvé kurecí droby (játra, srdce, ledviny) (6%), dehydrovaný sled (5%), kurecí tuk (5%), zelená cocka, celý žlutý hrách, cerstvá celá vejce (4%), cerstvý celý platýs (4%), olej ze slede (3%), na slunci sušená vojteška, hrachová vláknina, cerstvé kurecí chrupavky (2%), hnedá morská rasa, cerstvá celá dýne, cerstvá celá máslová dýne, cerstvý celý pastinák, cerstvá kapusta, cerstvý špenát, cerstvé listy horcice, cerstvé listy turínu, cerstvá celá mrkev, cerstvá jablka Red Delicious, cerstvé hrušky Bartlett, mrazem sušená kurecí játra, mrazem sušená krutí játra, cerstvé celé brusinky, cerstvé celé boruvky, koren cekanky, kurkuma, ostropestrec, koren lopuchu, kvet levandule, koren ibišku, šípky, enterococcus faecium. DOPLNKOVÉ LÁTKY (na kg): Výživové doplnky: E6 (Zinek): 100 mg. Zootechnické doplnky: mikroorganismy druhu Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU. DOPLŇKY: CHELÁT ZINKU. VITAMÍN E (KONZERVANT)
VYTVOŘENO PRO MASOŽRAVCE I když možná vypadá jinak, vaše štěně sdílí stejnou anatomii s vlkem šedým – což znamená, že je vyvinuto jako masožravec a uzpůsobeno na stravu bohatou na maso, proteiny a tuk. Na základě tohoto biologického faktu a s cílem, abychom dosáhli takové výživové skladby krmiva, kterou zamýšlela pro vašeho psa Matka Příroda, jsou krmiva ACANA bohatá na obsah důležitých proteinů a tuků a současně mají nízký obsah nežádoucích sacharidů.
ZARUČENÁ ANALÝZA Hrubý protein (min.) 29 % Obsah tuku (min.) 17 % Hrubý popel (max.) 7 % Hrubá vláknina (max.) 5 % Vlhkost (max.) 12 % Vápník (min.) 1.3 % Fosfor (min.) 1 % Omega-6 mastné kyseliny (min.) 2.6 % Omega-3 mastné kyseliny (min.) 1 % DHA (min.) 0.3 % EPA (min.) 0.3 % Glukosamin (min.) 1200 mg/kg Chondroitin (min.) 900 mg/kg Kyselina linolová (min.) 2.4 % Sacharidy (NFE) 30 %
VITAMÍNY A MINERÁLY VITAMÍNY Vitamín A 12.5 KIU/kg Vitamín D3 1,450 IU/kg Vitamín E 150 IU/kg Vitamín B1 (Thiamin) 11 mg/kg Vitamín B2 (Riboflavin) 10 mg/kg VitamínB3 (Niacin) 65 mg/kg Vitamín B5 (Kyselina pantothenová) 24 mg/kg Vitamín B6 (Pyridoxin) 6.3 mg/kg Vitamín B12 0.2 mg/kg Kyselina listová 2 mg/kg Cholin 2,300 mg/kg
MINERÁLY Sodík 0.34 % Chlorid 0.50 % Draslík 0.75 % Hořč

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 064992525118.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Adult Dog 11,4 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Adult Dog 11,4 kg
Právě si prohlížíte...

1563,- Kč