Sheba Delicacy kapsičky - smíšený výběr 4 x 85 g

Sheba Delicacy kapsičky - smíšený výběr 4 x 85 g
77 60 1748
77,- Kč

Původní cena: 60,- Kč


Hodnocení:


Sheba Delicacy kapsičky - smíšený výběr 4 x 85 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Sheba Delicacy kapsičky - smíšený výběr 4 x 85 g .

Detailní informace

Ingredience: S lososem: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (38 %, z toho 94 % přírodní *), ryby a vedlejší výrobky z ryb (100 % přírodní *, z toho 4 % losos), minerální látky, různé cukry. * přírodní ingredience Ryby s bílým masem: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (38 %, z toho 94 % přírodní *), ryby a vedlejší výrobky z ryb (100 % přírodní *, z toho 4 % ryby s bílým masem), minerální látky, různé cukry. * přírodní ingredience S kuřecím masem: maso a výrobky živočišného původu (42 %, z toho 94 % přírodní *, z toho 4 % kuřecí),... minerální látky, různé cukry. * přírodní ingredience S krůtím masem: maso a výrobky živočišného původu (42 %, z toho 94 % přírodních *, z toho 4 % krůty), minerální látky, různé cukry. * přírodní ingredience Přídavky /kg: Výživové doplňky: Vitamín D3: 198 IU (přidaný vitamín D3 není v rybích variantách), Měď (pentahydrát síranu měďnatého): 1,2 mg, Jód (jód vápenatý, bez vázané vody) : 0,32 mg, Železo (síran železnatý , monohydrát): 15,8 mg, Mangan (síran manganatý, monohydrát): 3,2 mg, Zinek (síran zinečnatý, monohydrát): 14,8 mg Technologické doplňkové látky: Cassia guma: 1336 mg Krmný návod: Denní potřeba granulí je 2 kapsičky a 10 g suchého krmiva pro 3 kg kočku, 2 kapsičky a 20 g suchého krmiva pro 4 kg kočku, 3 kapsičky a 15 g suchého krmiva pro 5 kg kočku. Doporučujeme krmit kompletní směs mokrého a suchého krmiva Sheba. K jídlu podávejte čerstvou vodu. Podávejte při pokojové teplotě, zbytek lze skladovat v chladu 2 dny.

Produkt je výrobek značky Sheba ,distribuovaný s EAN kódem 4770608257132.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Sheba, Potřeby pro domácí zvířata Sheba, Potřeby pro kočky Sheba, Krmivo pro kočky Sheba.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sheba Delicacy kapsičky - smíšený výběr 4 x 85 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sheba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sheba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sheba Delicacy kapsičky - smíšený výběr 4 x 85 g
Právě si prohlížíte...

77,- Kč