Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Royal Canine kapsička FCN NTEN BEAUTY ve šťávě 85 g

Royal Canine kapsička FCN NTEN BEAUTY ve šťávě 85 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Royal Canine kapsička FCN NTEN BEAUTY ve šťávě 85 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Royal Canine kapsička FCN NTEN BEAUTY ve šťávě 85 g .

Detailní informace

Kompletní krmivo pro dospělé kočky (tenké plátky v rosolu). SLOŽENÍ: maso a živočišné produkty, ryby a výrobky z ryb, obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky, vedlejší produkty rostlinného původu, minerální látky, cukry. DOPLŇKOVÉ LÁTKY (v 1 kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 100 mj., E1 (Železo): 11 mg, E2 (Jód): 0,23 mg, E4 (Měď): 1,8 mg, E5 (Mangan): 3,5 mg, E6 (Zinek): 35 mg. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Protein: 10,5 % - Obsah tuku: 4 % - Hrubý popel: 1,5 % - Hrubá vláknina: 1 % - Vlhkost: 81 % - Omega 3 mastné kyseli...ny: 0,16 % - Omega 6 mastné kyseliny: 0,94 %. DÁVKOVÁNÍ: viz tabulku. Výrobní kód, registrační číslo a datum minimální trvanlivosti jsou uvedeny na obalu. Skladujte v suchu a chladu.

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 9003579311721.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro kočky Royal Canin, Krmivo pro kočky Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.09 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canine kapsička FCN NTEN BEAUTY ve šťávě 85 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canine kapsička FCN NTEN BEAUTY ve šťávě 85 g
Právě si prohlížíte...

49,- Kč