Royal Canin WET Kitten Instinctive Gravy 12 x 85 g

Royal Canin WET Kitten Instinctive Gravy 12 x 85 g
468 379 100
468,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


Royal Canin WET Kitten Instinctive Gravy 12 x 85 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Royal Canin WET Kitten Instinctive Gravy 12 x 85 g .

Detailní informace

Složení KITTEN INSTICTIVE 12 se dokonale přizpůsobuje k profilu živin, které si kočky v dorostu instinktivně vybírají .. Rozměry a konzistence soust je dokonale přizpůsobena chrupu koťat. Díky mannan-oligosacharidům a antioxidačnímu komplexu (vitamin C a E, taurin, lutein), které zvyšují produkci protilátek, napomáhá při posilování přirozené obranyschopnosti koťat.
Ve věku od 4-12 měsíců růst koťat v 2. etapě růstu probíhá v pomalejší etapě. - mladé koťata preferují speciální živinový profil. - jejich kostra se postupem posiluje, jejich en...ergetická potřeba je i přes malému snížení vysoká. - objeví se stále zuby. - vlastní imunitní systém koťat je již aktivní, ale jejich přirozená obranyschopnost je ještě zranitelná.
SLOŽENÍ: maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, výtažky z rostlinných bílkovin, deriváty rostlinného původu, mléko a mléčné deriváty, oleje a tuky, minerální látky, droždí, různé cukry, PŘÍDAVNÉ LÁTKY (v 1 kg): Přídavné látky s nutriční hodnotou: Vitamin D3: 250 NE, E1 (Železo): 1,4 mg, E5 (Mangan): 0,44 mg, E6 (Zinek): 4,4 mg - Technologické přídavné látky: Pentafosforečnan sodný: 1,2 g. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Syrové bílkoviny: 12 % - Syrové oleje a tuky: 4 % - Syrový popel: 1,5 % - Syrové vlákniny: 0,6 % - Vlhkost: 79 %.

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 9003579308745.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro kočky Royal Canin, Krmivo pro kočky Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canin WET Kitten Instinctive Gravy 12 x 85 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canin WET Kitten Instinctive Gravy 12 x 85 g
Právě si prohlížíte...

468,- Kč