Royal Canin Weight Management Satiety Feline 1,5 kg

Royal Canin Weight Management Satiety Feline 1,5 kg
639 639 849
639,- Kč

Původní cena: 639,- Kč


Hodnocení:


Royal Canin Weight Management Satiety Feline 1,5 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Royal Canin Weight Management Satiety Feline 1,5 kg .

Detailní informace

POCIT SYTOSTI Speciální směs vlákniny, která zvyšuje svůj objem v žaludku a podporuje pocit sytosti (snižuje spontánní spotřebu potravin). VYSOKÝ OBSAH BÍLKOVIN Vysoký obsah bílkovin (111 g / 1 000 kcal ME) pomáhá udržovat svalovou hmotu při hubnutí. NENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY Esenciální mastné kyseliny (omega 3 a omega 6) a stopové prvky (Cu, Zn) podporují zdravou kůži a srst.
Složení: dehydrované drůbeží bílkoviny, rostlinná vlákna, tapioka, pšeničná mouka, pšeničný lepek *, kukuřičný gluten, hydrolyzované živočišné bílkoviny, živočišné ...tuky, kaše z čekanky, minerální soli, corpus a semena Psyllium, rybí olej, extrakt z aksamitníku (zdroj luteinu), hydrolyzát z korýše (zdroj glukosaminu), hydrolyzát chrupavky (zdroj chondroitinu).
Přísady (na kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 25500 NE, Vitamin D3, 1000 NE, E1 (Železo): 31 mg, E2 (Jód): 3,1 mg, E4 (měď): antioxidanty. - Metabolizovatelná energie: 3075 kcal / kg. * L.I.P: výborně stravitelné, rozmanité bílkoviny

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 3182550768474.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro kočky Royal Canin, Krmivo pro kočky Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canin Weight Management Satiety Feline 1,5 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canin Weight Management Satiety Feline 1,5 kg
Právě si prohlížíte...

639,- Kč