PreVital konzerva s králíkem, drůbeží a mrkví 415 g

PreVital konzerva s králíkem, drůbeží a mrkví 415 g
25 20 693
25,- Kč

Původní cena: 20,- Kč


Hodnocení:


PreVital konzerva s králíkem, drůbeží a mrkví 415 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným PreVital konzerva s králíkem, drůbeží a mrkví 415 g .

Detailní informace

Složení: Maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (4% králík, 4% drůbež), obiloviny, zelenina (4% mrkev), ryba a výrobky rybího původu, výtažek z rostlinných bílkovin, minerální látky, různé cukry, Přídavné látky/Nutriční přídavné látky/kg: Vitamin A 1100 IU, Vitamin D3 140 IU, Vitamin E 15 mg, zinek (síran zinečnatý monohydrát) 10 mg, mangan (oxid manganu) 2,5 mg, taurin 450mg. Návrh na krmení: Podávejte při pokojové teplotě! Otevřenou konzervu skladujte v chladničce a použijte do 2 dnů! Jen pro krmné úče...ly! Skladování: na suchém, chladném místě.

Produkt je výrobek značky Prevital ,distribuovaný s EAN kódem 5999546172089.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Prevital, Potřeby pro domácí zvířata Prevital, Potřeby pro kočky Prevital, Krmivo pro kočky Prevital.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PreVital konzerva s králíkem, drůbeží a mrkví 415 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prevital a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prevital najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PreVital konzerva s králíkem, drůbeží a mrkví 415 g
Právě si prohlížíte...

25,- Kč