PreVital granule s kuřecím 1,4 kg

PreVital granule s kuřecím 1,4 kg
114 100 1401
114,- Kč

Původní cena: 100,- Kč


Hodnocení:


PreVital granule s kuřecím 1,4 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným PreVital granule s kuřecím 1,4 kg .

Detailní informace

Charakteristiky: Produktovou skupinu PreVital jsme vytvořili pro majitele koček. Vytvořili jsme kvalitní krmivo pro koťata, u kterého se není třeba obávat o jeho cenu. Našim prvořadým hlediskem bylo, abychom přispěli ke zdravé výživě koťat, a jejich aktivnímu životu a dobrému všeobecnému pocitu. Připravili jsme takové hodnotné krmivo, bohaté na vitaminy a minerální látky, které pokrývá denní přísun energie koček a přispívá ke zdravému růstu jejich kostí, proto vaši mazlíčci mohou každý den získat plnohodnotné krmivo. Jako odborníci na kočky dob...ře víme, že kolik koťat, tolik zvyků, a přesně tolik požadavků čeká na své splnění, proto jsme svou nabídku vytvářeli s obzvláštní péčí. Své oblíbené mohou najít koťata milující maso, přátelé zeleniny, milovníci zvěřiny a ryby, a dospělé kočky, které jsou v duchu ještě kočičkami. Ba co víc! Jedinečnou nabídkou vycházíme vstříc i našim sterilním miláčkem, proto se ani ony nemusí zříci chutných soust. Naše produkty se zrodily ve znamení maximálního zdraví, proto neobsahují konzervační látky, jen nespočet hodnotných vitaminů a minerálních látek, jejichž prostřednictvím přispívají ke splnění různých požadavků koťat. Složení: Obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (4% kuře ve žlutých granulích), výrobky rostlinného původu, oleje a tuky, zelenina (1% zelenina v zelených granulích), minerální látky. Přídavné látky s nutriční hodnotou: VITAMIN A 12000 IU, VITAMIN D3: 1200 IU, VITAMIN E: 100 mg, MĚĎ (SÍRAN MĚĎNATÝ, PENTAHYDRÁT): 15 mg, ŽELEZO (SÍRAN ŽELEZNATÝ, MONOHYDRÁT): 115 mg, JÓD (JODIČNAN VÁPENATÝ, ANHYDRID): 3 mg, MANGAN (OXID MANGANU): 18 mg, ZINEK (SÍRAN ZINEČNATÝ, MONOHYDRÁT): 130 mg, SELEN (SELENIT SODNÝ): 0,19 mg, TAURIN: 1000 mg.  Návrh na krmení: Uvedená množství pro krmení pokrývají denní požadavek energie kočky s průměrnou hmotností (4 kg). Denní požadavky energie kočky závisí na věku zvířete, od jeho aktivity, od způsobu chovu (např. kočky drženy v bytě mají nižší požadavky na energie), od stavu (např požadavky na energii březí kočičky jsou výše). Je důležité, abyste ke krmivu vždy zajistily čerstvou, pitnou vodu! Jen pro krmné účely! 

Produkt je výrobek značky Prevital ,distribuovaný s EAN kódem 5999566111167.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Prevital, Potřeby pro domácí zvířata Prevital, Potřeby pro kočky Prevital, Krmivo pro kočky Prevital.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PreVital granule s kuřecím 1,4 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prevital a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prevital najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PreVital granule s kuřecím 1,4 kg
Právě si prohlížíte...

114,- Kč