Polévka Ontario Kitten Soup Tuna, Rice & Vegetable 40g - 18% sleva

-18%
Polévka Ontario Kitten Soup Tuna, Rice & Vegetable 40g
28 34 1034
28,- Kč

Původní cena: 34,- Kč


Hodnocení:


Polévka Ontario Kitten Soup Tuna, Rice & Vegetable 40g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Polévka Ontario Kitten Soup Tuna, Rice & Vegetable 40g .

Zlevněné zboží

Doplňkové krmivo pro koťata – polévka s kousky tuňáka, kterou můžete dopřát samostatně mebo jako doplněk k suchému krmivu. Výtečný vývar se skutečnými lahodnými kousky masa a se zeleninou podporuje denní příjem tekutin a zvyšuje chutnost běžného krmiva. Bezlepková receptura, vyrobeno z pečlivě vybraných surovin. Neobsahuje žádná chemická barviva. 100% garantované složení - přesně víte, čím své koťátko krmíte.​ Složení: vývar 54,73%, tuňák 40%, sladké brambory 2%, bramborový škrob 1,3%, rýže 1%, rybí vývar 0,52%, zahušťovadlo (guarová guma) 0,39...%, tuňákový olej 0,06%. Analytické složky: hrubý protein min.8,5%, hrubý tuk min.0,1%, hrubá vláknina max.0,5%, hrubý popel max.1%, vlhkost max.89%. Krmný návod: denní dávka závisí na aktivitě, věku a plemeni Vaší kočky. Podávejte jako doplněk k běžné krmné dávce. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Výrobek není určený pro lidskou konzumaci. Zajistěte...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681803764.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Polévka Ontario Kitten Soup Tuna, Rice & Vegetable 40g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Polévka Ontario Kitten Soup Tuna, Rice & Vegetable 40g
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

28,- Kč