Kapsička Ontario Chicken and Crab in Broth 80g

Kapsička Ontario Chicken and Crab in Broth 80g
35 34 489
35,- Kč

Původní cena: 34,- Kč


Hodnocení:


Kapsička Ontario Chicken and Crab in Broth 80g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsička Ontario Chicken and Crab in Broth 80g .

Detailní informace

Doplňkové krmivo pro kočky s kuřecím masem a krabem ve vývaru. z pečlivě vybraných surovin s extraktem z čaje pro podporu svěžího dechu s obsahem taurinu pro podporu zdravého srdce a zraku obohacené o zeleninu (mrkev, kukuřice, fazolky) pro podporu trávení – zdroj vlákniny chutný masový vývar, který napomáhá dodržovat denní příjem tekutin a zároveň bez přidaných umělých barviv bez lepku Složení: maso a výrobky živočišného původu, ryby a výrobky z ryb 56,09% (kuřecí maso 47,92%, krab 7,8%, ryba bonito 0,37%), kuřecí vývar 42,468%, karagenan 0,94...%, škrob 0,41%, taurin 0,08%, extrakt z čaje 0,008%, vitaminy (A, B2,B3, B5, D3, E, polydextróza) 0,004%. Analytické složky: hrubý protein 8%, hrubé oleje a tuky 0,1%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 1,5%, vlhkost 88%. Krmný návod: denní dávka závisí na aktivitě, věku a plemeni vaší kočky. Vhodné pro koťata od 4 měsíců. Podávejte jako doplněk k běžné krmné dávce. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Po...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091798759.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro kočky Ontario, Krmivo pro kočky Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička Ontario Chicken and Crab in Broth 80g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička Ontario Chicken and Crab in Broth 80g
Právě si prohlížíte...

35,- Kč