Kapsička IAMS Naturally Senior losos & jehněčí v omáčce multipack 4x85g

Kapsička IAMS Naturally Senior losos & jehněčí v omáčce multipack 4x85g
84 69 462
84,- Kč

Původní cena: 69,- Kč


Hodnocení:


Kapsička IAMS Naturally Senior losos & jehněčí v omáčce multipack 4x85g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Kapsička IAMS Naturally Senior losos & jehněčí v omáčce multipack 4x85g .

Detailní informace

100% kompletní a vyvážené krmivo pro pro kočičí seniory (nad 7 let). Maso z lososa ze severního Atlantiku a jehněčí z Nového Zélandu v lahodné omáčce. Obsahuje vysoce stravitelné přírodní suroviny pro zdravé, silné a šťastné kočky. Benefity L-carnitin pro udržení ideální hmotnosti. Taurin pro zdravé srdce. Vláknina pro dobré trávení. Zdravá kůže a srst díky Omega 3 a 6 mastným kyselinám. Podpora imunity díky vitamínu E získaného z přírodních tokoferolů, mrkvi a rajčatům. Správné osvalení díky obsahu kvalitních bílkovin. Bez sóji, pšenice, umělý...ch barviv, dochucovadel a koncentrovaných bílkovin na rostlinné bázi. Složení 2 x kapsička s lososem Maso a živočišné deriváty (34%), ryby a rybí deriváty (4% losos), deriváty zeleninového původu (0,5% řepná vláknina), minerály, oleje a tuky (0,1% rybí olej, 0,05% slunečnicový olej). Doplňkové látky: vitamín E: 150 mg / kg, taurin: 400 mg / kg, L-karnitin: 8 mg / kg. Stopové prvky: síran manganatý monohydrát...

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255167268.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro kočky Iams, Krmivo pro kočky Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička IAMS Naturally Senior losos & jehněčí v omáčce multipack 4x85g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička IAMS Naturally Senior losos & jehněčí v omáčce multipack 4x85g
Právě si prohlížíte...

84,- Kč