Hill's Science Plan Adult krmivo pro kočky s tuňákem 300 g. - 15% sleva

-15%
Hill's Science Plan Adult krmivo pro kočky s tuňákem 300 g.
96 113 1881
96,- Kč

Původní cena: 113,- Kč


Hodnocení:


Hill's Science Plan Adult krmivo pro kočky s tuňákem 300 g. z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Hill's Science Plan Adult krmivo pro kočky s tuňákem 300 g. .

Zlevněné zboží

Plnohodnotná suchá potrava pro dospělé kočky od věku 1 roku do 7 let s příchutí s ovčím masem. Dokonale vyrovnané krmivo pro optimální fyzickou sílu s antioxidanty s klinicky prokázanými účinky, bílkovinami a omega 3 mastnými kyselinami. - S antioxidanty s klinicky prokázanými účinky pro zdravý imunitní systém. - Zajišťuje lehké a zdravé trávení. - Prostřednictvím vyrovnaného obsahu minerálních látek udržuje zdraví životně důležitých orgánů. - Složky vynikající kvality pro skvělou chuť. 100% záruka. Složení: S tuňákem (minimálně 8 %): Kuřecí a ...krůtí moučka, kukuřičný šrot, mletá rýže, živočišný tuk, mouka z kukuřičného lepku, moučka z tuňáka, trávicí výtažek, sušená masa z řepy, chlorid draselný, síran vápenatý, rybí olej, sůl, taurin, hydrochlorid L-lysinu, L-Tryptofan, vitaminy a stopové prvky. Tokoferoly konzervované přirozeným způsobem, kyselinou citronovou a výtažkem z rozmarýnu. 

Produkt je výrobek značky Hill's ,distribuovaný s EAN kódem 052742023700.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill's, Potřeby pro domácí zvířata Hill's, Potřeby pro kočky Hill's, Krmivo pro kočky Hill's.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hill's Science Plan Adult krmivo pro kočky s tuňákem 300 g. a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill's a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill's najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Science Plan Adult krmivo pro kočky s tuňákem 300 g.
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

96,- Kč