Gourmet Perle Mini Filet v omáčce 4 x 85 g

Gourmet Perle Mini Filet v omáčce 4 x 85 g
87 79 152
87,- Kč

Původní cena: 79,- Kč


Hodnocení:


Gourmet Perle Mini Filet v omáčce 4 x 85 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Gourmet Perle Mini Filet v omáčce 4 x 85 g .

Detailní informace

Složení: - S kachnou: maso a výrobky živočišného původu (z toho kachna 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, různé cukry - S jehněčím: maso a výrobky živočišného původu (z toho jehněčí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a výrobky z ryb, minerální látky, různé cukry - S krůtím: maso a výrobky živočišného původu (z toho krůtí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a výrobky z ryb, minerální látky, různé cukry - S tuňákem: maso a výrobky živočišného původu, bílkovi...nné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (z toho tuňák 4%), minerální látky, různé cukry Doplňkové látky s nutriční hodnotou: Vit A: 650 IU/kg, Vit D3: 99 IU/kg, Monohydrát síranu železnatého: 23 mg/kg, Bezvodý jodičnan vápenatý: 0,29 mg/kg, Pentahydrát síranu měďnatého: 2,5 mg/kg, Síran manganatý monohydrát: 4,4 mg/ kg, síran zinečnatý monohydrát: 37 mg/kg Krmný návod: Denní dávka pro dospělé kočky s průměrnou hmotností (4 kg) jsou 3-4 sáčky, rozdělené do minimálně 2 samostatných jídel. Množství v návodu na krmení odpovídá potřebám středně aktivních koček při běžných teplotách okolí. Pro různé individuální potřeby upravte množství krmení, aby si kočka udržela zdravou váhu. Podávejte při pokojové teplotě. Vedle jídla vždy přidejte čerstvou čistou vodu.

Produkt je výrobek značky Gourmet ,distribuovaný s EAN kódem 7613037552768.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Gourmet, Potřeby pro domácí zvířata Gourmet, Potřeby pro kočky Gourmet, Krmivo pro kočky Gourmet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gourmet Perle Mini Filet v omáčce 4 x 85 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gourmet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gourmet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gourmet Perle Mini Filet v omáčce 4 x 85 g
Právě si prohlížíte...

87,- Kč