Gourmet Gold Duo zážitek 85 g králičí maso a játra - 96% sleva

-96%
Gourmet Gold Duo zážitek 85 g králičí maso a játra
23 523 627
23,- Kč

Původní cena: 523,- Kč


Hodnocení:


Gourmet Gold Duo zážitek 85 g králičí maso a játra z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Gourmet Gold Duo zážitek 85 g králičí maso a játra .

Zlevněné zboží

Jak asi víte, vaše kočka je skutečný gurmán, miluje se hýčkat pestrostí. GOURMET, člen rodiny Purina, proto nabízí stále širší výběr gurmánských pochutin, takže vytříbenou chuť svého mazlíčka můžete hýčkat výběrem pochoutek, a to každý den.

Produkt je výrobek značky Gourmet ,distribuovaný s EAN kódem 7613033775697.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Gourmet, Potřeby pro domácí zvířata Gourmet, Potřeby pro kočky Gourmet, Krmivo pro kočky Gourmet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gourmet Gold Duo zážitek 85 g králičí maso a játra a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gourmet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gourmet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gourmet Gold Duo zážitek 85 g králičí maso a játra
Právě si prohlížíte... - 96% sleva

23,- Kč