Bosch Sanabelle Sensitive Lamm 10 kg

Bosch Sanabelle Sensitive Lamm 10 kg
1 286 1 200 1626
1 286,- Kč

Původní cena: 1 200,- Kč


Hodnocení:


Bosch Sanabelle Sensitive Lamm 10 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Bosch Sanabelle Sensitive Lamm 10 kg .

Detailní informace

Krmivo Bosch Sanabelle Sensitive s příchutí jehněčího, s čerstvým masem z drůbeže (min 20%), bez obilí s obsahem lepku, pro kočky disponující mimořádně citlivým trávicím traktem, které jsou citlivé ohledně stravy. Sanabelle SENSITIVE s jehněčím masem je bohaté na výživové látky, a je mimořádně chutné. Díky obsahu jehněčího se krmivo stává mimořádně dobře stravitelným, v důsledku čehož trávicí trakt utrpí menší škody a je méně pravděpodobné, že vyvolá alergické reakce. Složení: Čerstvé maso z drůbeže (min 20%), rýže (min.14%), živočišný tuk, mou...čka z ovčího masa (min 5%), mléčné tuky (dehydratované), bramborové bílkoviny, masová moučka, čirok, játra (dehydrovaná), rybí olej, sušená vejce, chlorid draselný, brusinky (sušené), masová moučka z lastur, sušený salát z čekanky, nehtíky (sušené), výtažek z yucca (dehydrovaný).     Obsah masa nebo bílkovinného zdroje živočišného původu: min. 45,5% (ve vztahu k sušině) Obsah bílkovin živočišného původu z celkového obsahu bílkovin: min. 72%

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4015598010115.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Bosch, Potřeby pro domácí zvířata Bosch, Potřeby pro kočky Bosch, Krmivo pro kočky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bosch Sanabelle Sensitive Lamm 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bosch Sanabelle Sensitive Lamm 10 kg
Právě si prohlížíte...

1286,- Kč