Animonda Cat Carny Adult, hovězí, krůta a krevety 200 g

Animonda Cat Carny Adult, hovězí, krůta a krevety 200 g
46 37 228
46,- Kč

Původní cena: 37,- Kč


Hodnocení:


Animonda Cat Carny Adult, hovězí, krůta a krevety 200 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Animonda Cat Carny Adult, hovězí, krůta a krevety 200 g .

Detailní informace

Kočky jsou od své přirozenosti masožravé. Nejsou schopny získávat živiny, které jsou pro ně potřebné, výhradně ze zeleniny. To vše se nezměnilo ani za 3500 let, strávených s lidmi. Krmivo pro kočky Carny je vyráběno výhradně z čerstvých masovin, jako jsou srdce, plíce, čisté maso a játra. Každý produkt byl vyhotoven využitím nejmodernějších vědeckých informací, s přihlédnutím na různé druhy koček a jejich požadavky, pro vhodné krmení koček: přírodně, čistě, bez umělých barviv, dochucovadel a konzervačních látek. Carny Adult je přirozené krmivo ...pro kočky, vyhotovené pro dospělé kočky, doplněné o životně důležité minerální látky a vitamíny. Složení: 36 % hovězí (plíce, srdce, ledviny, maso bez kostí, vemeno), 25 % krůta (játra, žaludek, srdce), 4% krevety, Uhličitan vápenatý Analytické složky: Bílkoviny: 11,5 %, Tuk: 5,5 %, Syrové vlákniny: 0,5 %, Syrový popel: 1,4 %, Vlhkost: 79 %, Taurin 0,8 g/kg Minerální látky, Vitamíny (v 1 kg ): Vitamin D3: 200 NE, Vitamin E2: 0,2 mg, Vitamin E5: 1,5 mg, Vitamin E6: 10 mg Metabolizovatelná energie: v 100 gramech 0,41 MJ Návrh na krmení: pro 3-5 kg-vé kočky denně 210-270 g

Produkt je výrobek značky Animonda ,distribuovaný s EAN kódem 4017721837088.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Animonda, Potřeby pro domácí zvířata Animonda, Potřeby pro kočky Animonda, Krmivo pro kočky Animonda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Animonda Cat Carny Adult, hovězí, krůta a krevety 200 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Animonda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Animonda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Animonda Cat Carny Adult, hovězí, krůta a krevety 200 g
Právě si prohlížíte...

46,- Kč