Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá

Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá
Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá
Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá
Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá z kategorie nábytek, Židle, křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá .

Detailní informace

Stylové a moderní křeslo ARES VELVET vás láká k odpočinku a lenošení hned na první pohled. Křeslo je čalouněno látkou ve dvou barevných variantách: béžová a šedá. Prošívání vysoké zádové opěrky, silné polstrování a čalouněné područky, to jsou přednosti křesla ARES. Ale hlavní chloubou je funkce polohování, kde se pomocí jednoduchého mechanismu sklopí zádová opěrka a zároveň se vysune podnožka. Barva: béžovášedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka Rozměry: ší...řka: 63 cmhloubka: 76 - 150 cmvýška: 100 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 45 cmHmotnost: 28 kg Dodáváno v demontu.,Stylové a moderní křeslo ARES VELVET vás láká k odpočinku a lenošení hned na první pohled. Křeslo je čalouněno látkou ve dvou barevných variantách: béžová a šedá. Prošívání vysoké zádové opěrky, silné polstrování a čalouněné područky, to jsou přednosti křesla ARES. Ale hlavní chloubou je funkce polohování, kde se pomocí jednoduchého mechanismu sklopí zádová opěrka a zároveň se vysune podnožka. Barva: béžovášedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka Rozměry: šířka: 63 cmhloubka: 76 - 150 cmvýška: 100 cmhloubka sedu: 50 cmvýška sedu: 45 cmHmotnost: 28 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Signal.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Signal, Židle Signal, Křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla Signal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 28.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Křeslo

Vícebarevná / Materiál čalounění: digitálně tištěný polyesterVýplň sedadla, hustota: pěna, 28 gsmNáplň opěradla, hustota: pěna, 18-22 gsmstruktura materiálu: habrové dřevoMateriál nohou: dřevo / Pandia home
9 969,- Kč
4 170,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, Židle sleva, křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Signal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Signal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Polohovací křeslo ARES Šedá,Polohovací křeslo ARES Šedá
Právě si prohlížíte...

6081,- Kč