Pohovka AMORINITO 2 XL,Pohovka AMORINITO 2 XL

Pohovka AMORINITO 2 XL,Pohovka AMORINITO 2 XL
6 979 6 232 1601
6 979,- Kč

Původní cena: 6 232,- Kč


Hodnocení:


Pohovka AMORINITO 2 XL,Pohovka AMORINITO 2 XL z kategorie nábytek, Židle, křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Pohovka AMORINITO 2 XL,Pohovka AMORINITO 2 XL .

Detailní informace

Elegantní dvou-křeslo AMORINOTO 2 XL ve tvaru mušle se hodí do obývacího pokoje, ložnice, pracovny apod.Je čalouněné sametovou látkou v barevném provedení hořčicová. Nožičky jsou z lakované ocele v černé barvě.Doporučujeme kombinovat s dalšími produkty ze série AMORINITO. Barva:hořčicová / černáMateriál:sametová látka / lakovaná ocelRozměry:šířka: 131 cmhloubka: 77 cmvýška: 77 cmvýška sedu: 45 cmHmotnost:24 kg Dodáváno v demontu.,Elegantní dvou-křeslo AMORINOTO 2 XL ve tvaru mušle se hodí do obývacího pokoje, ložnice, pracovny apod.Je čalouněné... sametovou látkou v barevném provedení hořčicová. Nožičky jsou z lakované ocele v černé barvě.Doporučujeme kombinovat s dalšími produkty ze série AMORINITO. Barva:hořčicová / černáMateriál:sametová látka / lakovaná ocelRozměry:šířka: 131 cmhloubka: 77 cmvýška: 77 cmvýška sedu: 45 cmHmotnost:24 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Halmar.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Halmar, Židle Halmar, Křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla Halmar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 24.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 099,- Kč
1 965,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pohovka AMORINITO 2 XL,Pohovka AMORINITO 2 XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, Židle sleva, křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Halmar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Halmar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pohovka AMORINITO 2 XL,Pohovka AMORINITO 2 XL
Právě si prohlížíte...

6979,- Kč