Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová

Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová
Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová
Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová
Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová
8 890 8 890 2144
8 890,- Kč

Původní cena: 8 890,- Kč


Hodnocení:


Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová z kategorie nábytek, Židle, křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová .

Detailní informace

Křeslo ASTRID typu ušák poskytuje příjemné a stylové sezení. Sedací část je vyplněna PUR pěnou, která vyniká výbornými vlastnostmi. Na začátku je tužší, ale používáním se stává komfortnější aniž by ztrácela na objemu. Křeslo je čalouněné kvalitní látkou v několika barevných variantách. Stojí na pevných dřevěných nožičkách v barvě: buk, bílá a černá. Křeslo je dodáváno spolu s taburetem, který poskytne vašim nohám dokonalou úlevu. Má i jiné praktické využití, např. k sezení, nebo poslouží jako další odkládací plocha.Barva:červená / bukhnědá / bu...kpatchowork Viorica 1 / bukButterfly / bíláRose 14 / bukRose 18 / bílápatchwork M1 / bukpatchwork N1 / bukvzor zelené listí / bukvzor vintage / bukhnědé káro / bukhořčicová / černásmaragdová / bukmodrá / bukhnědozelená / bukVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / dřevo / PUR pěnaRozměry křesla: šířka: 86 cm hloubka: 72 cmvýška: 105 cm výška sedu: 42 cm hloubka sedu: 48 cmRozměry taburetu:šířka: 53 cm hloubka: 53 cmvýška: 42 cm Nosnost křesla:120 kgNosnost taburetu: 90 kgHmotnost: 34 kgDodáváno v demontu.,Křeslo ASTRID typu ušák poskytuje příjemné a stylové sezení. Sedací část je vyplněna PUR pěnou, která vyniká výbornými vlastnostmi. Na začátku je tužší, ale používáním se stává komfortnější aniž by ztrácela na objemu. Křeslo je čalouněné kvalitní látkou v několika barevných variantách. Stojí na pevných dřevěných nožičkách v barvě: buk, bílá a černá. Křeslo je dodáváno spolu s taburetem, který poskytne vašim nohám dokonalou úlevu. Má i jiné praktické využití, např. k sezení, nebo poslouží jako další odkládací plocha.Barva:červená / bukhnědá / bukpatchowork Viorica 1 / bukButterfly / bíláRose 14 / bukRose 18 / bílápatchwork M1 / bukpatchwork N1 / bukvzor zelené listí / bukvzor vintage / bukhnědé káro / bukhořčicová / černásmaragdová / bukmodrá / bukhnědozelená / bukVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / dřevo / PUR pěnaRozměry křesla: šířka: 86 cm hloubka: 72 cmvýška: 105 cm výška sedu: 42 cm hloubka sedu: 48 cmRozměry taburetu:šířka: 53 cm hloubka: 53 cmvýška: 42 cm Nosnost křesla:120 kgNosnost taburetu: 90 kgHmotnost: 34 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Židle Kondela, Křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 34.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 590,- Kč
6 325,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, Židle sleva, křesílka, polohovací křesla a rozkládací křesla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová,Křeslo s taburetem ASTRID Hořčicová
Právě si prohlížíte...

8890,- Kč