Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail

Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail .

Detailní informace

Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail jsou novinkou po úspěšné sezóně 2021/22. V každém druhém balíčku, v průměru, najdete paralelní nebo insertní kartu!
Balíčky obsahují paralelní verzi Bronze základního setu, limitovanou 1 of 70, vyrobili jsme jich jen 70 od hráče! Pro oblíbenou brankařskou sérii Goalies, jsme letos zvolili extravagantnější design. Ten je ve 3 verzích a to RED 1 of 70, BLUE xx/35 a GOLD xx/10. Věříme, že se budou líbit. Dalším líbivým insertem jsou Timeline, kde na kartičkách najdete průběh reprezentační ka...riéry top 10 hráčů. Vychází také ve 3 verzích dle vzácnosti. Třešnička na dortu budou jistě podepsané, limitované kartičky. Letos se nám podařilo podepsat hned 27 hráčů, tohle číslo krásně pasuje na 3 plné folie do alba. Horizontální design, hard-sign podpis Pastrňáka, Krejčího, Červenky, Hertla, Peslarové, Šalého, Kulicha a dalších včetně legendy Jaromíra Jágra! To jsou National Pride Signatures RB edition. Limitovaná xx/20. Další podpisovou sérii k objevení v Retail balíčcích jsou Women OG Autographs. Podařilo se nám zajistit 16 hardsign podpisů úspěšných reprezentantek v čele s nejlepší obránkyní MS Dádou Pejšovou a nejlepší brankařkou OH a MS Klárou Peslarovou. 

Produkt je výrobek značky Moje Kartičky.

Procházet zboží z kategorie Sport Moje Kartičky, Atletické sporty Moje Kartičky, Krasobruslení a hokej Moje Kartičky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moje Kartičky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moje Kartičky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hokejové kartičky Czech Ice Hockey Team 2022 Retail
Právě si prohlížíte...

90,- Kč